ForumDiskriminering / Rasistisk klasse
 • Rasistisk klasse

  Startet av An2009  2 år siden

  Jeg blir så irritert på klassen min! Alle unntatt meg og bestevennen min og et par til er veldig opptatt av at vi jentene ikke skal få ballen når vi spiller fotball, homo, afrikaner og jente er noe av det verste man kan bli kalt. Jeg og bestevennen min prøver og si ifra og er begge feminister, men det hjelper ikke. Det er særlig hos guttene det her går igjen, og hvis jeg og vennen min SKLITAKLER en gutt blir vi kalt kåte fordi vi kom borti noen. Jeg er forbanna irritert på idiotene. Guttene gjør jo narr av alle jentene og særlig jeg og vennen min siden vi er guttejenter. Hva skal jeg gjøre??

 • hezzzari 2 år siden #1

  Hei, dette virker som om du går slutten av barneskolen eller starten av ungdomsskolen. Gutter er bare sånn i den periode(bare de i din klasse er litt vel ekstreme). Jeg ville sagt ikke fra til læreren. Hvis dere har elevsamtler snart, si ifra da. Og få med dere så mange som mulig som sier ifra. Får ta for læreren innblikk i at flere som hører det og noen kan faktisk blir truffet av det. Og det skal absloutt ikke skje. Hvis læreren din ikke tar det seriøst. Si ifra til helsesøster. Virker som om du er en tøff jente, og at du tørr å si ifra til læreren.

 • An2009 2 år siden #2

  Ja, jeg går i sjette klasse. Så de gir seg med og oppføre seg sånn etterhvert? Har prøvd og si fra til læreren før, men det hjelper ikke, sjøl om lærerne prøver sitt beste. Sist gang endte det med at vennen min ble banka opp av en del av guttene og opplevde et overgrep. Hun har heldigvis kommet fort over det. Skriv gjerne om du har noen tips!!