ForumDiskriminering / Please hjelp.følelsen er tung å bære
 • Please hjelp.følelsen er tung å bære

  Startet av jintian  5 år siden

  hei alle
  jeg vil ikke gjøre ting lang, så derfor velger jeg å skrive det viktigst her. for følelsen gjør meg gal.
  jeg har alltid vært en kjemper for dyrerettigheter og sånt, og derfor ville jeg være en dyre lege slik at jeg kan hjelpe dyrene. Engang hadde en dyre beskytningsorganisasjon som jeg likte på facebook lagt ut en video om hvordan dyr blir behandlet i steder der de produserer ting vi bruker til vanlig (de blir slått og lignedned). Til slutt sto det "sare so everyone can know" slik at de ikke kjøper det produktet. så typisk meg som er skikkelig glad i syr, delte videoen med engang. Men senere angred jeg på det, siden det var mye vold. Facebook siden til denne organisasjonen er bekreftet, og hadde dette vært mot faceboook reglene ville den evt ha blitt slettet,men jeg angrrer fortsatt litt på det spesielt med tanke at jeg har beskjente på facebook.
  Venninenmin mente at jeg gjorde det rette (hun er også politisk engasjert)men jeg vet ikke. Jeg slettet videoen anyway,og siden mamma og pappa ikke er på facebook fikk jeg ikke hørenoe direkte,men jeg lurer på om dette var feil....?
  jeg er 15 og har ingen yngre en meg på facebook så d bør vell gå fint?

  jeg håper voksnen som leser dette også kan si sin mening om dette for jeg føler meg litt skyldig, vold skal ikke deles da...

  takk

 • K2007000 2 år siden #1

  Jeg skjønte ikke helt hva du mente men jeg ser ikke noe feil i å dele den videoen. Jeg har jo ikke sett det selv men hvid vudeoen hvar ute på facebook så hvar det vel ikke så ille? Det gikk nok fint uansett.
  Håper det går bra med deg❤️