ForumDiskriminering / Er det noe jeg kan gjøre?
 • Er det noe jeg kan gjøre?

  Startet av Skoginorge  2 år siden

  (Jente 14)
  Mamma og pappa er venn med en familie. Familien har to barn. En av de er en gutt som er srka like gammel som meg (14 år). Jeg har altid likt og være med han, men ikke den siste gangen vi var sammen.

  Vi besøkte dem får en uke siden. Den første dagen var alt normalt. Vi spilte basketball og hadde det gøy, men da kvelden kom så forandra det seg.

  Vi sov på samme rom. Vi satt og spilte bloons til kl 1. Jeg begynte og bli trøtt og sa at jg snart ville legge meg. Da jeg la meg sa han at jeg måtte se snappene han hadde sendt meg. Det var to snapper. Den enne snappen var det bilda av hode hans og det sto: sitter og runker. På den andre sto det: can You suck my dick for 50$. Jeg vare lot som jeg ikke hadde sett på hva som sto. Da sa han jeg måtte jo lese, jeg sa at det var ork og la meg til og sove, så da viska han litt høyt: can You suck my dick for 50$.Han hadde sendt meg det samme på discord noen uker før. Jeg trodde han bare prøvde og pranke meg, men han sa (litt lavt) at det ikke var en prank. Jeg lot som jeg sov. De to neste dagene oppførte han seg normalt når vi var med foreldrene mine og hans, men når han prøvde og få kontakt med meg sa han: bitch lyst og spille basket, bitch nå er det mat. (Han kalte meg bitch når han ville ha kontakt ned meg). Jeg følte meg kvalm når jeg er i nærheten av han. Jeg spurte om han kunne slutte og kalle meg det, men da sa han bare: nei, bitch. Jeg sa til mamma at han drev og kalte meg bitch hele tiden, men hun da at han bare prøvde og tøffe seg og ar jeg burde ignorere det. Hva skal jeg gjøre? Har han lov til og holde på sånn? Jeg føler meg trakassert.

 • incognita 2 år siden #1

  Kall han nokka slemt han be dæ slutta du be han slutta saken løst

 • K2007000 2 år siden #2

  Tusen takk for at du tør å skrive til korpåhalsen! Du burde fortelle moren din (eller noen andre) alt som skjedde. Hvis de sier noe sånt som at han bare tuller eller noe si det høyere! Ingen fortjener å bli behandlet sånn. Det kan være ekkelt å snakke om men det er det du burde. Jeg vet dette er et ganske basic svar men bare prøv. Jeg vil gjerne høre hva som skjer videre

 • Skoginorge 2 år siden #3

  K2007000 jeg tørr ikke og si ifra. incognita, han ville ikke tatt d seriøst