ForumDiskriminering / Mamma er rasist
 • Mamma er rasist

  Startet av AnonymJente321  8 år siden

  Mamma er rasist. Hun liker ikke kjempe mørke folk. Søstra mi er bestevenn med mange... Mamma sier æsj og de er for mørke finn deg noen andre og sånn... Hva skal jeg gjøre for å stoppe hun? For hun gjør det hele tiden! Jeg spør om vennnen min kan komme over og da spør hun sånn er det hun mørke som går i klassen din eller hun mørke i 7.? Blir lei av det!

 • Sjenert21 8 år siden #1

  Hvis jeg var deg så ville jeg ha stått i mot henne, hun kan ikke snakke slik til folk bare fordi de er mørke og jeg ville også ha spurt hvorfor hun oppfører seg og hva har du i mot mørke husfarger. Jeg ønsker deg lykke til med å snakke med henne. Håper du gjør det.
  AnonymJente321

 • Rawr 8 år siden #2

  mamma er også rasist, men bare mot muslimer og somalere...

  kanskje du kan prøve å overbevise at de er ikke veldig annerledes fra alle andre? de er tross alt ikke det. eller... vi er forskjellig, men likeverd! woho

 • smørblomst567 8 år siden #3

  Snakk i mot! Moren din må skjerpe seg. Kjenner jeg blir sur. Si til henne det du føler og at det er dårlig gjort. Vi er alle forskjellige og like verdt. En mor bør vite det.

 • Annanym 2 år siden #4

  mamma er også sånn.. men om jeg prøver å si imot, blir det verre og hun begynner å kjefte på meg. Dette gjør sånn at jeg ikke trives ved å være i nærheten av hun.