ForumDiskriminering / Kjerlighet, livet, mobbing etc
 • Kjerlighet, livet, mobbing etc

  Startet av Numud  10 år siden

  Ja kor ska eg begynna? Eg har millioner av spørsmål.
  1: eg er jo 14 år og har ALDRI hat sukses med jenter. Eg har jo noen jenter og snakke med, men 2 av dei bur eit stykke unna meg(båt,bil og 1 t kjøring minst) og eg har litt lyst og prøve meg på hun eine, men eg vil engli ikkje ha noe distansen forhold, vet ikkje noe om kossen forhold funke, sånn utenom da basica.
  2: eg søker tilflukt i spill og har ikkje så mangen venner pga mobbing(begge kjønn) og som resultatet av det er eg blitt overvektig, ikkje so ekstremt men noe.
  3: eg har vurdert selvmord og var ikkje langt unna og gjere det, men eg trakk meg i siste øyeblikk.
  setter pris på alle seriøse svar :)

 • Ezmarell 10 år siden #1

  Hey, jeg har et svar på alle spørsmåla dine, men vet ikke om de hjelper deg :) Jeg kan ta det etter tall, siden det er det du tydeligvis vil :)

  1. En kamerat av meg stod i samma situasjon, og ville ikke ha forhold med en som bodde langt unna ham, det føltes virkelig feil... Jeg sa til ham at hvis han virkelig elsket den jenta, så skulle han blåse i hvor langt unna hun bodde, bare de møttes regelmessig. Han la ann på jenta , og de bor nærmere hverandre i dag, siden foreldrene så hvor jævlig det var for dem og savne hverandre :)

  2. Hey, jeg søker også tilflukt i et spill, og har aldri hatt venner. Blitt mobbet så og si hele livet, så jeg jobber mot mobbing. Men altså... jeg har blitt forferdelig overvektig selv, og det eneste tipset jeg kan komme med, er å spise lite og ofte, og gå i max 60-75 min hver dag, eller jogge rundt 45 min. Jeg selv hater trening, og har begynt å gå lei slankepresset, så jeg klarer ikke lenger spise mat.. Enda jeg vet hvor farlig det kan være,så vokser maten i munnen på meg, og jeg blir kvalm. Jeg har prøvd det tipset jeg ga deg, det har i alle fall hjulpet på mange av mine venner, så lykke til.

  3. Jeg har altså 3 tidligere selvmordsforsøk. Alle tre gangene hindret noen meg..En gang lå jeg på sykehuset i rundt 2-3 uker, før de turte å la meg gå. Etter at jeg har gått lei av å forsøke og bli stoppet, så har jeg funnet ut at egentlig, så har jeg bestandig vært for glad i livet til å ha villet dø. Og det er alle de som vil ta livet sitt, men ombestemmer seg... Jeg vil anbeale deg og gå til en psykolog, fordi det har hjulpet meg :)

  Lykke til, klem 3