ForumDiskriminering / Jeg tror han er rasist
 • Jeg tror han er rasist

  Startet av Denkulegutten  9 år siden

  Hei jeg er en gutt på 12 år og har et spm.

  En i klassen min som har adhd som flyr mest på de 2 "brune" vi har i klassen klart de også snakker stygt til han, det gjør vi andre "hvite" guttene også. Vi kaller han ofte for en såkalt "Hykler" fordi han hele tiden sladrer til læreren over at vi gjør noe når han gjør samme feilen. og han snakker hele tiden stygt til oss og plager oss med disse lydene: "shaka laka og broka braka og masse andre lyder". og vi gjør det samme tilbake. Og jeg har et spm til: Han fyren går hele tiden etter en gutt og såkalt "flørter" ser det ut som. Det er han so m blir mest plaget av disse lydene og han blir hele tiden spurt av han om ting. Så jeg har 2 spm i et: Er han rasist og er han forelska i gutten? Svar fort er dere greie ;).

 • rosaelsker 9 år siden #1

  Det er dessverre ikke godt å si. Noen ganger oppfører man seg bare annerledes rundt andre uten at vi vet hvorfor. det kan være at han liker den personen og det kan også være at han ikke liker han. men det er virkelig ikke godt å si for både meg eller deg.

 • asdkj 9 år siden #2

  Folk med ADHD snakker ofte stygt og kan virke ekstremt irriterende, men de har ikke alltid kontroll, så at han snakker stygt til de to mørke i klassen din trenger nødvendigvis ikke å være fordi han er rasist, men fordi de skiller seg ut, og fordi det er lettere å slenge dritt om mørke enn om lyse (hvis man er lys). Det om han er forelska kan godt være sant, men det jeg har erfart med folk med ADHD er at de ofte finner en person de liker best, også følger de etter den personen, uten å være forelsket, dette har jeg selv opplevd to ganger. Dette kan komme av at man er litt snillere mot personen enn de andre eller lignende.