ForumSex og seksualitet / Voltekt?
  • Voltekt?

    Startet av Jajajaja  3 måneder siden

    Hei jeg er en jente på 15 år, som trenger hjelp:/ Jeg har en kjærste som er nå 18 år. Vi har det veldig fint sammen, men kan være veldig vansklig pga han drev mye med hasj osv som har ødelagt han mye:/ Sist uke prøvde jeg hasj, for første gang. Jeg ble utrolig høy, å ble søvnig og utrolig svimmel osv, å var bare helt vekk. Men så gikk jo jeg å kjærsten min inn, å så begynye vi å ha sex, å d var jo lzm deilig osv, men så stoppa vi og drev bare å koste, mens jeg trodde vi koste hadde han hatt pikken sin inni meg 2 ganger for å sjekke om jeg kjente det. Jeh visste ingenring, var helt vekk:/ Er dette voltekt? å skal jeg si noe til han:/Plis svar

  • Pepsimaxerbest 2 måneder siden #1

    Det er voldtekt viss du var ufrivillig. Hun burde ikke gå inn i deg uten din tilatelse uaansett, men viss du i ettertid føler at du ikke ville at han skulle gjøre det så er det voldtekt. Han trenger heller ikke gå nn i deg for at det skal regnes som voldtekt.

    Det er viktig å vere forsktig med hasj og sånt også, ikke bli hekta. Men som sagt så er det egentlig greit så lenge du ikke blir tvunget med på noe du ikke vil.