ForumSex og seksualitet / Voldtatt fordi en jeg holdt på med spredde rykter.
 • Voldtatt fordi en jeg holdt på med spredde rykter.

  Startet av Bolle04  ett år siden

  Hei, jeg er en jente på 14 år snart 15 (04). Jeg er lesbisk og jeg er veldig sikker på det. Jeg holdt på med en jente for noen uker men så stoppet vi og hun begynte å spre rykter om meg om at jeg hadde stukket hånda min nedi buksa hennes å begynt å begynt å fingre fitta hennes. Og at jeg prøvde å betale henne for å slikke meg. Og ingen ting av det var jo sant. Vi hadde begge to frivillig sex og det var veldig viktig for oss at ingen av oss følte oss presset og at vi planla så vi var enige. Jeg ble virkelig forelsket i henne og det var det eneste jeg kunne tenke på. Men etter at hun sa de ryktene var det mange gutter som ble veldig interessert i meg. En fyr som jeg har vert god venn med veldig lenge og har vert hjemme hos han mange ganger siden familiene våres er gode venner inviterte meg hjem til han, det hadde gått 2 uker og folk hadde begynt å roe seg ned så jeg tenkte ikke over det som noe rart. Vi gikk inn på rommet hans over vi skulle spille GTA. Etterhvert begynte han å småflørte å begynte å kysse meg noen ganger på halsen jeg trakk meg unna og så har ikke egt så lyst, men så begynte han å ta meg på låret og komme nærmere skrittet mitt, jeg dyttet vekk hånda hans men han bare sa kom igjen'a og fortsatte, etter hvert begynte han å bli sur på meg så han slappet meg i fjeset og dro ned buksa mi. Han tok av buksa hans og begynte å runke litt. Så stakk han hånda hans inni trusa mi å begynte å fingre meg imens han holdt meg fast jeg ble helt stiv og greide ikke å bevege meg det var som om det bare var helt tomt inni hodet mitt og at jeg var som en n liten baby igjen. Etter vert dro han av men underbuksa helt og begynte å pule meg. Jeg husket hva klokka var før han begynte og så så jeg etterpå. Det hadde gått 35 minutter og han snudde meg engang å stakk fingeren min inni min egen rumpe og så tok et bilde av meg, etter det husker jeg ikke hva som skjedde og jeg våknet opp helt naken utenfor i naboens hekk. Jeg begynte å gråte og tenkte ikke klart, alt var bare helt rotete inni hodet mitt. Jeg gikk til hverandaen hans og tok en duk som var ute på et lite bord de hadde der, jeg tok den rundt meg og løp hjem. Jeg fortalte faren min alt som skjedde men han trodde ikke på meg siden han kjente foreldrene og sa at det var en fantastisk gutt som aldri ville gjøre noe sånt. Og han sa at jeg skulle gå og ta meg en dusj og dusje av meg alle de dumme tankene og komme tilbake og spise middag. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre siden jeg kan ikke fortelle moren min siden henne døde av kreft for 2 år siden. Og jeg vet ikke hvor lege greiene er og sånnt. Plus at set har gått en uke og jeg har ikke noe bevis. Hjeelpp meg!

 • Anonymjente2005 ett år siden #1

  Ingen puler i 35 minutter. Enten så er det meste sant eller så ljuger du. Viss du faktisk har blitt voldtatt, si i fra til politiet.

 • HjelpMegPlease 10 måneder siden #2

  Anonymjente2005... Du ser nok ikke dette, men hun kan ha sovnet ubevisst i løpet av akten. Akkurat da kan han ha tatt en pause, fordi han ikke fikk den responsen av henne han hadde lyst på.

  Dette er nok ganske usannsynlig, men ting som dette har skjedd før.

 • Jente.13 9 måneder siden #3

  Jeg hadde kontaktet politiet