ForumSex og seksualitet / Vil ha sex
 • Vil ha sex

  Startet av sAnonym  5 måneder siden

  Hei jeg er en jente på 13 og vil ha sex. Føler det er veldig unormalt og tidlig. Vil ikke fingre osv. Vil ha det ordentlig. (er også littt chubby uten former så vanskelig å få seg kjæreste). HJELP!

 • anonym165 5 måneder siden #1

  Gutter er noen kåte skapninger.. tror ikke akuratt gutten tenker på det... gå og spørr en gutt over sosielat media / Face to Face.. og du får nokk et svar. men gjør det med noen du ikke kommer til og angre med...

  - Gutt 14

 • AKG2007 5 måneder siden #2

  Den seksuelle lav alderen er 16+ men du kan tørr Jokke med en venninne eller noe.

 • Engutt 4 måneder siden #3

  Det er ikke unormalt å ha lyst på sex når du er 13! Jeg var sånn 10. Er riktig nok gutt da, men vet at mange Jenter også blir får lyst i ung alder men de er bare ikke like åpene om det. Du bør definitivt onanere engang før du har sex, så vet du litt hvordan det føles!

 • hvormange 3 måneder siden #4

  Det er helt normalt å ønske å ha sex på din alder. Men husk at den seksuelle lavalderen er 16, og den er satt for å både beskytte yngre mot eldre og for å veilede i forhold til når man mentalt er klar. Sex kan føre til mange ting, så det er viktig å tenke godt gjennom det og være voksen nok til å forstå hva sex inneholder!