ForumSex og seksualitet / Vi så rett gjennom genseren din!
 • Vi så rett gjennom genseren din!

  Startet av Marlil1  ett år siden

  Hei, gutt 14år eg trenger litt hjelp her, eg har ein jente i klassen hun e snill og grei. Eg e nær venn med henne og dei andre i klassen siden vi gjekk sammen siden barnehagen, men tilbake til poenget, hun kom på skolen ein dag i ein ny genser og du la merke til ettervert at det var noe galt med den da hun gjekk ut i lys med den kunne eg og gutta se rett gjennom den og sa BH-en som svart på hvit og det var openbart at hun ikkje skjønte dette, vi hadde lyst å sei det så hun visste det, men fant ikkje ein fin måte å sei: hei du? Eg kan se BH-en din gjennom genseren. Såå korleis seier eg dette på ein fin måte? Uten å høyrest ut som ein pervo?

 • nasse_nøff ett år siden #1

  eventuelt om hun har på den igjen kan du vel si noe som:

  «hei, jeg ville bare være en god venn å si ifra at jeg tilfeldigvis så at genseren din er litt gjennomsiktig, så om du vil kan jeg hente jakka di, eller så kan du låne jakka/genseren min til du har fått noe annet som kanskje dekker litt mer?»

  på en vennskapelig måte, uten å gjøre det creepy eller romantisk? selvfølgelig kommer det til å være kleint for jenta, men da blir det i allefall litt mindre ? helst si det så hun VET at ingen andre hører det, for da kan det virke som for hun at dere gjør narr av hun

  når du snakker med henne, se henne i øya eller se vekk, ikke på klærne i det hele tatt, bortsett fra om hun har på jakke på utsiden, og hint at hun kan lukke jakken.

  om hun ikke har den på igjen, ikke ta det opp med noen. om hun har den på, ikke si til alle at du skal si ifra til henne.

  hilsen jente 14