ForumSex og seksualitet / Usikker
 • Usikker

  Startet av anonym1235  2 år siden

  Jeg er usikker om kondom er 100 % sikkert siden mange blir å gravide av å bruke kondom. Også lurer jeg på hvordan gutta bruker det?

 • Im_a_mess 2 år siden #1

  Det er bare 99% sikkert at du ikke blir gravid

 • Mybadstory 2 år siden #2

  Hei! Hvordan man trer på en kondom, er det bare å google! Dette med en "sikker" kondom, er at: Hvis man trer kondomet på riktig, i din størrelse og slikt, SKAL det ikke sprekke! Dersom du er veldig redd, kan du jo gå på en harmonell beskyttelse, som p-piller. Men alt dette kommer jo naturlig når du er klar for å ha sex! Du kan da omså diskutere dette med kjæresten din! Lykke til❤️💙❤️💙

 • Nniikkee ett år siden #3

  Hva skjer med nroppen om du bruker p pille ?

 • guletrær 8 måneder siden #4

  Også viktig å sjekke datoen på kondomen!!
  Kroppen reagerer forskjellig på ulike typer p-piller. P-piller er jo hormonpiller så du kan få kviser, humørsvingninger og andre hormonprovoserte bivirkninger. Ikke alle får de. Om du får de kan du snakke med f.eks. legen din som kan gi deg minipiller. Mange som får uønskede bivirkninger på vanlige p-piller går over til minipiller. Det finnes også flere alvorlige bivirkninger som f.eks. blodpropp, men det beste vil være å snakke med lege, helsesøster eller noen på helsestasjon.Lykke til!