• Trans

  Startet av TheBestBolle  én måned siden

  Jeg er en 12 år gammel trans gutt. Jeg byttet navn for ca 1 år siden og kom ut til alle. Det siste året har alt det føltes kjempebra. Jeg har enedelig blitt "en del av gutta" i klassen min. Men jeg går glipp av for eks. Bade bursdager, eller bade stuff pga kroppen min. Jeg kan heller ikke være i samme garderobe som dem. Det ødelegger på en måte litt og jeg tror at pga det så ser mange fortsatt på meg som en jente. Puppene mine vokser jo bare større og større og jeg blir mer og mer redd. Får ikke lov til å ta behandling eller noe fordi mamma er gokusert på fremyiden min. Jeg føler også at lårene mine er mye større enn de andres, og ingen bukser ser normale ut på meg pga det.

 • Trust-Me én måned siden #1

  Hei! Jeg er veldig glad for at du tørte å komme ut til alle! Det er veldig modig av deg:) Det med at kroppen din vokser kan ikke du gjøre noe med. Men hvis du vil kan du jo prøve å spørre moren din engang til? Du kan si det du har skrevet her, fordi jeg tror at hun vil forstå. Jeg håper du har det bra!!! Hilsen jente 17

 • Sof2011 12 dager siden #2

  Hei, det er modig av deg at du sier i fra, hvis det hadde skjedd i min klasse så hadde det blitt mye mobbing, så du har gode klasse-kamerater!
  Du bør kanskje fortelle moren din at det er din fremtid ikke hennes og at du burde få bestemme selv!
  PS:Jeg er en jente på 12år

 • Eksistens 19 timer siden #3

  Det høres ut som om du har gått gjennom en stor personlig reise og at du har gjort store fremskritt i å leve som den personen du vil være.
  Det er viktig å huske at det er helt normalt å ha bekymringer om kroppen sin i puberteten, uavhengig av ens kjønnsidentitet. Det kan være en god ide å prate med en helsepersonell eller rådgiver om måter du kan takle disse følelsene på. De kan også hjelpe deg med å finne måter å navigere rundt utfordringer du står overfor når det gjelder din kropp og kjønnsidentitet.
  Det er viktig å huske at du er en gutt uansett hva kroppen din ser ut som. Det kan ta tid for noen mennesker å justere seg til endringer, men så lenge du fortsetter å være deg selv, vil det bli lettere for andre å forstå og akseptere deg.
  Det kan også være lurt å søke støtte fra organisasjoner eller samfunn som er inkluderende for transpersoner, da dette kan være en verdifull støtte for deg når du navigerer gjennom utfordringene du står overfor. Husk at du ikke er alene, og det finnes mennesker og ressurser der ute som vil hjelpe deg å føle deg mer komfortabel i din egen kropp og i ditt sosiale liv.
  Når du blir gammel nok kan du nok begynne med hormonbehandling uten tillatelse av foreldre, så jeg håper at det hjelper mot føelsen at du kommer til å kunne gjøre det uavhengig av hva moren din tenker når du blir gammel nok.