ForumSex og seksualitet / Trans(?)
 • Trans(?)

  Startet av Hjelpedegogalle  ett år siden

  Jeg er født jente, men har aldri vært så jentete. Eller unntatt da jeg var 4-5 år og gikk på dans og var knæsj rosa, men uansett. Det er så jwl mange som har spørt om jeg egt er jente om jeg er trans osv.. Jeg har aldri følt meg som en jente egentlig. Jeg er venner med jenter og gutter og jeg er bifil. Tror ikke jeg kunne vært gutt heller. Det er jo noe som heter no gender. Og de blir kalt for hen. Men hvis jeg hadde bytta navn, hva kunne det vært? Alex(Alexandra/Alexander) eller Max( Maxvell/ Maxime)? Jeg går bare sånn blå, grønn, rød, lilla og svart og jeg har hatt kort hår lenge. Halvkort(litt lenger enn haka). Jeg håper noen vil svare. Hadde blitt veldig glad 💚💚

 • pluto 81 ett år siden #1

  hei! jeg er trans :) (ftm) jeg syns at Alex og Max er veldig fine navn!!

 • Strinar445 ett år siden #2

  Prøv å eksperimentere med guttenavn og andre pronomen med folk du føler deg trygg på. Vil du ha en fullsend klipp håret til vanlig "guttehår". Det kan hende du føler deg maskulin noen dager, men feminin andre dager. Jeg er sånn. Noen ganger tenker jeg "oh yeah jeg begynner å få skjegg", andre ganger tenker jeg "shit, jeg har ikke pupper".

 • Reny123 ett år siden #3

  Hei. Vil anbefale å søke litt rundt. Man trenger ikke bare være ett kjønn. Det finnes blant annet "ikke-binær" som er det såkalte "hen". Det finnes også noe som heter "pankjønnet" som er at du ikke identifiserer som ett spesifikt kjønn og at det egentlig ikke har så mye å si hva folk refererer til deg som. Jeg selv identifiserer som "genderfluid" og hva jeg identifiserer meg som kommer Ann på hvordan jeg føler meg den dagen.

  Det finnes sikkert mange andre legninger eller kjønn du kan identifisere deg som. Men det viktigaste er at du husker at du trenger ikke alltid sette ord eller "sette deg selv i en boks". Om folk spør sier du det bare rett ut at du ikke er helt sikker eller eventuelt ikke har noen spesiell kjønnsidentitet.

 • Sagegreen25 ett år siden #4

  Hei.
  Jeg synes at du ikke nødvendigvis må definere deg som gutt bare fordi du ikke er særlig jentete. Personligheten din må ikke alltid stemme med kjønnet. Men om du virkelig føler deg som ett annet kjønn bør du snakke med en forelder eller en annen voksen du stoler på.
  De vil garantert støtte deg.