ForumSex og seksualitet / Tør ikkje komme ut
  • Tør ikkje komme ut

    Startet av Sommarfugl  ett år siden

    Nesten alle eg kjenner er homofobiske. Eg trur ikkje familien min vil akseptere meg om eg kjem ut. Før gjekk det greitt, for eg kunne bare ignorere følelsane mine. Men no er det vanskelegare, eg er eldre og eg forelska i noken. Eg høyrer folk snakke om at homofile folk er ekle og sjuke. På barneskulen var det ikkje so ille men so starta eg på US og det har bare blitt verre sidan det. Eg vil bare vere meg sjølv uten å bli dømt på grunn av det, men eg føler meg ikkje trygg. Blir det bedre?

  • problemer? ett år siden #1

    Hei. Jeg forstår deg veldig godt, det kan være vanskelig. men du trenger ikke å komme ut hvis du ikke er klar enda. det er ikke sånn at du må komme ut. Men om du føler deg klar så fortell det til de nærme deg om du vet de støtter det! feks foreldre, familie, nære venner. Senere så kan du komme ut til flere og flere. Det blir bedre etterhvert, du må bare ha de riktige folkene rundt deg.

    Noe jeg har begynt med å gjøre er at før jeg får venner, så forteller jeg det til dem så dem ikke forlater meg når de får vite om det. Fordi da vet du at det er riktige personer å ha i livet ditt og de dømmer deg ikke på hvordan du er.