ForumSex og seksualitet / TIL ALLE DAMENE!
 • TIL ALLE DAMENE!

  Startet av Jefho15515  10 måneder siden

  Til alle jentene!

  Hvordan skal en gutt som er veldig sjenert og innadvendt skape gode relasjoner med damene?

  Takk for svar😊

 • Anonymjente2005 10 måneder siden #1

  Snakk med oss! Vær hyggelig, ikke oppfør deg helt føkka, liksom bare si hyggelige ting, vold eller stygge ord hjelper aldri. Jeg personlig hater det. Og så er det kanskje smart å snakke om ting som òg interesser jentene du snakker med. Det var alt jeg har å si❤️
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • hvormange 8 måneder siden #2

  Vær vennlig. Gjerne skill deg ut ved å stille personlige spørsmål - da føler hun at dere får en connection emosjonelt. Et tips er også å huske på ting hun sier. Nevner du det igjen føler hun seg spesiell og at du har hørt på henne og tenkt på det hun har sagt :)

  Hilsen J02

 • StorJente15 8 måneder siden #3

  Vis at du er interessert, ikke jenter "damene" (det liker hvertfall ikke jeg eller noen jeg kjenner). Prøv å være med eller kommunisere med henne (hvis du ikke er sa frampå så kan du for eksempel ta følge men hun hjem fra skolen, sitte med eller nært henne på bussen, spørre hvordan det gikk på en prøve, spørre hvilke svar hun fikk, spørre om enkle spørsmål osv.)

 • ensomoglei én måned siden #4

  snakk med oss, vis at du bryr deg om oss. se om de leder noe sted, kankje det blir en connection. viss du er veldig usikker kan du prøve å prate om de med jenten. å si at du tror du har følelser for hun eller har de men sier også at om hun ikke liker deg tilake kan dere vere venner. jeg pleier å stenke sånn at jeg ikke bestemmer sel hvem jeg får følelser for.