ForumSex og seksualitet / svar fort!!!
 • svar fort!!!

  Startet av Doglover2234  2 år siden

  hei jeg er en jente på 14 år som onanerer mye. jeg har kjæreste og vi sender litt nuds til hverandre. her om dagen spurte han meg om vi skulle ha sex. jeg var litt usikker men jeg sa det var greit hvis det ikke ble for heftig. vi begynte og det gikk ganske rolig for seg. men etter vært begynte han skikkelig heftig og jeg ropte at han skulle stoppe for det gjorde vondt! han stoppet ikke og holdt på lenge etter at jeg sa stopp så jeg lurer på er dette overgrep? jeg har ikke snakket med han siden men jeg synes liksom det er litt vanskelig og si ifra til noen fordi jeg ville det jo selv? dette ble litt detaljert men jeg trenger virkelig hjelp! hva skal jeg gjøre?

 • likerkatter 2 år siden #1

  siden du sa stopp er dette et overgrep. Selv om du sa at det var greit er det alltid lov å trekke seg, noe han må respektere, og det samme motsatt. Jeg synes du burde snakke med han ofg si at du ikke synes det var greit, og finne en løsning etter det. Om han sier at du var med på det, betyr det ikke at det var greit for det, og du må da si at det var imot din vilje, fordi du ikke hadde lyst senere i sex'en. Om du trenger noe mer hjelp råder jeg deg å snakke med en helsesøster. Lykke til(;

 • Diidii 2 år siden #2

  Du sa stopp og han fortsatte, det er overgrep og IKKE greit!
  Siden han ikke respekterer deg, synes jeg personlig du burde slå opp med han. Du burde snakke med helsesøster

 • Yuki 2 år siden #3

  Hei, ja det er overgrep fordi overgrep er om noen gjør noe med kroppen din som du ikke vil. Ja du sa jo at det var greit, men du sa også at dere skulle ta det litt rolig som betyr at dette er overgrep. Du burde kanskje si ifra til noen fordi overgrep er helt forbudt!

 • jente_2005 ett år siden #4

  dette er overgrep, siden du sa stopp.