ForumSex og seksualitet / Suge han, IDK.
 • Suge han, IDK.

  Startet av HjelpMegPlease  ett år siden

  Dette er ganske komplisert, men jeg skal gjøre det enklere...

  Møtte verdens søteste gutt, litt sånn fuckboy-ish om jeg skal være ærlig, men jeg føler at vi kan ha noe på gang. Om vi får ting til å fungere og blir sammen så vil han nesten garantert ha sex allerede. Vi har ikke fylt 16 enda, og jeg kan virkelig ikke risikere å bli gravid.

  Dette høres kanskje merkelig ut, men jeg hadde gjerne sugd han. Noen tips til hvordan jeg burde ha gjort det og hva å forvente og slikt...? Og hvordan jeg faktisk kunne ha gjort det dånn OK slik at jeg ikke bare er en idiot som kommer nederst på rangstigen når det gjelder alle som har "vært i kontakt" med han. XD

  Takk for meg.

 • Gutt142005 ett år siden #1

  vist dere blir sammen, vent til det eventuelt skulle ha sjedd. Vent til han «prøver» å pule deg. Då forteller du han at du er redd for å bli gravid.. og at du helst ikke vil ha sex. Men at dere kunne prøvd onanering. Og eventuelt blitt så vandt med hverandre (over tid) at dere går over til sex.

  Eller du kan fortelle han at du ikke har lyst til og ha sex eller onanering i det heletatt før du fyller 16


  PS: Du må vite at du får ingen straff for å ha sex under 16. Så lenge begge to er det.

 • Kkkk04 2 måneder siden #2

  Du kan ha sex uten å bli gravid. Hvis dere bruker kondom blir du medt sannsynlig ikke det og hvis du fortsatt er stressa kan du jo ta en angrepille dagen etter. Men ikke ha sex hvis du ikke er klar.

  Når det gjelder suging så bare pass på å bruke leppene og ikke tenna. Og så hvis du tar hele inn så får du nok brekningsrefleks, hvis du har det og det r ganske vanlig, ikke no farlig, men d r litt ubehagelig:)