ForumSex og seksualitet / STRENGE FORELDRE
 • STRENGE FORELDRE

  Startet av Sommer1  én måned siden

  Ja, foreldrene mine er sjukt strenge. De tar tlf min hele tiden for å gå igjennnom den.(de ser på alle bildene mine, meldingene mine, chat på snap og hvem jeg følger osv. En gang fant de en twerkevideo og klikka helt i vinkel. Jeg kan ikke gjemme tlf min heller, fordi da sier de nei til alt jeg spør om. Jeg får ikke lov til å bruke tlf på kvelden, og jeg må ha på snapmap heeele tiden. Hvis jeg ikke har på snapmap, så tar de tlf min.

 • Jegerikkedendutrorjeger én måned siden #1

  Jeg har det også Sånn:( jeg vet at det kan være både trist og forferdelig! Jeg har det fortsatt sånn og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre:( kanskje de bare prøver det beste får oss. Og passe på helsen vår, men det hjelper ikke meg noe særlig. Alle i klassen min får lov til og ha mobilen i fred eller ha den på kvelden men ikke jeg. Jeg er så j****** irritert over det. Jeg vet ikke og du skal gjøre det men her er det jeg har tenkt kanskje noe hjelper :) lykke til!

  1. Spare penger og kjøpe en ny mobil i skjul mens den andre kan du gi til foreldrene dine.

  2. Snakk med dem, si ifra om hvordan du har det. Og hvorfor det er urettferdig, kanskje de forstår deg!

  3. eller så kan du slitte og gi mobilen til dem. Vis de sier nei til alt du får så prøv og ikke gi mobilen. Kanskje de forstår att det ikke funker og prøver en annen løsning.