ForumSex og seksualitet / skal, skal ikke shave? Gutter og Jenter!
 • skal, skal ikke shave? Gutter og Jenter!

  Startet av ensomoglei  9 måneder siden

  Okai, jeg ar alltid lurt på om folk shaver der nede. jeg har gjort det et par ganger, men de klør sykt mye når det gror ut igjen. jeg er så redd gutter skal dømme meg for at jeg ikke shaver der nede. har hørt at mange guter foretrekker at de ikkej skal vere hår der nede. men jeg har også hørt at noen liker det. hva er greia? jeg føler et sykt press for å hå barbere der nede når jeg skal på fest eller noe sånnt viss noe skulle skje. hva mener dere?
  Jente 17

 • HHenrikseNN 8 måneder siden #1

  Hei! Ja, det er flere som shaver der nede, og det er derfor lett å føle press, men det er ikke nødvendig om du ikke vil, spesielt om det er ukomfortabelt. Hva som foregår der nede er helt opp til deg, og hvis en gutt ikke liker det er det synd for ham. Men om du har lyst til å være hår fri trenger du ikke å barbere. Du kan vokse eller få laser hårfjerning. Håper det var til hjelp!

 • matisss 8 måneder siden #2

  du kan også bruke hårfjerningskrem, men den bør brukes et par dager før du skal ut pga lukt

 • mdalesteff 5 måneder siden #3

  hvis du ikke får shava godt nok putt balsam oppå før du shaver, det blir mye glattere og det klør ikke når det vokser ut

 • hvormange 5 måneder siden #4

  er nok veldig vanskelig at det ikke klør når det vokser ut igjen men jeg pleier å barbere MED hårenes retning. nesten like bra resultat, ingen inngrodde hår og klør mindre :)
  -Jente 17