ForumSex og seksualitet / Sex med nettkjæreste
 • Sex med nettkjæreste

  Startet av zæ0011  ett år siden

  Jeg er 14 år og jeg skal ha sex med nettkjæresten min som er 21 år. Jeg har had sex 2 ganger før med 2 andre gutter. Nettkjæresten min vil ha oralsex med meg, men jeg vet ikke om jeg er klar for å ha oralsex så hva burde jeg si til han?

 • Soff_e ett år siden #1

  Nei. Du er bare fjorten. Du må ikke gjøre noe du syntes er ubehagelig, ever. Du har sex for din skyld ikke den andre personen. Du må sette grenser for hva du syntes er greit. Sex skal jo være en god ting, ikke en plikt. Personlig syntes jeg at du er alt for ung for 21 åringen. Det er ikke lovlig for en over 16 å ha seks med en mindreårig. Maktbalansen og styrken blir veldig skjeiv. Det finnes mange flotte mennesker der ute. Finn en du føler deg trygg på. Gjerne en som er nærmere alderen din. Respekter dine grenser. Respekter deg selv og din seksuallitet:)

 • zæ0011 ett år siden #2

  Han som er 21 år han slo opp med meg for 3 dager side så jeg fant en ny nettkjæreste på snap. Min nye nettkjæreste er ca.25 år. Jeg skal videochatte med han på skype idag og han vil at jeg skal kle av meg når jeg videochatter med han og han vil at jeg skal fingre. Han skrev også til meg at han skal komme hjem til meg fordi han vil pule med meg, men hvis det skjer så er jeg veldig redd for at jeg kan bli gravid.

 • zæ0011 ett år siden #3

  Jeg snakket nettopp med min nye nettkjæreste og jeg fortalte om at jeg anmelder folk hvis jeg mistenker noe og da begynte han lure på hva jeg kunne mistenke og etter jeg fortalte det så ble han plutselig veldig forsiktig når han snakker med meg.

 • zæ0011 ett år siden #4

  Jeg har videochattet med min nye nettkjæreste og jeg fikk se han og jeg synes han er kjempe søt. Han er faktisk mye mer snillere enn det jeg trodde. Han hører på meg når jeg har det vanskelig og han trøster meg hvis jeg er lei meg. Jeg angrer ikke etter jeg videochattet med han. Det er første gang jeg har klart å prate med en fremmed på nett uten at jeg stopper opp og ikke prater. Jeg har aldri elsket noen så mye på 6 år. Jeg er bare så glad at jeg gråter av glede.

 • Den Flygene Potet ett år siden #5

  Gratulerer<3

 • Hjalmar2006 ett år siden #6

  Kan en gutt få nettkjæreste. Og hvordan i all verden går d til?

 • zæ0011 ett år siden #7

  Ja en gutt kan få en nettkjæreste. Jeg er en jente og jeg bruker en app som heter Yellow som en dating app. Yellow passer perfekt for de som liker å ha seksuelt kontakt med folk, men det er mange falske profiler på Yellow. Jeg har 5 nettkjærester på Yellow. Jeg snakker med hvem som helst på Yellow og jeg ser på hvordan folk skriver til meg for å finne ut av om en har laget en falsk profil på Yellow. Jeg fant meg en kjæreste på Yellow og jeg og han har vært sammen i 3 måneder nå og jeg og han har vurdert å få barn sammen. Det er enkelt å finne en nettkjæreste på Yellow.

  Jente 15 år.

 • Luxi123 6 måneder siden #8

  Kan ikke atale meg jeg er 12 men dette høres ikke bra ut.....