• Sex

  Startet av Santapola  ett år siden

  Hei eg er en jente på 13. Jeg og en av mine beste gutte venner snakke en god del om sex, runking, fingring osv. Jeg har utforsker meg selv og han seg og vi er ening om at vi vil pørve sammen. Han gjør meg kåt heletiden (elsker d) og det skal så lite til. Vi har flere ganger snakket og at vi skal møtes og ha sex og utforske sammen. Han er da den første eg ligger med og det e greit.
  1) Jeg vil runke han, ligge med han og bli fingret av han.. er det rart?
  2) vi vil begge og skal bruke komdom hvis dette skjer men kan jeg bli gravid eller få sykdommer?
  3) hvordag skal vi starte?
  4) hva liker gutter ( befølig, rolig eller hart osv.
  Ps vi er ikke sammen men hvis vi skal ha sex vil eg bli befølt, kysset og kline. Hva skal eg gjøre?? Trenger hjelp! Plis svar på spørsmålene og sån skjenerelt.

 • Lizzysmith ett år siden #1

  1) Det er ikke rart
  2) Det er viktig å bruke kondom, men hvis du vil være ekstra forsiktige så bør du ta p-piller også. Det spørs jo om du har fått mensen ennå. Hvis du ikke har fått mensen så kan du ikke bli gravid.
  3) Det kommer naturlig. Bare gjør hva du føler for, men ikke begynn så voldsomt. Vent til begge er blitt kåte. Jeg regner med at det er første gang du har sex og derfor kan det gjøre litt vondt for deg første gangen. Det er også derfor viktig at du er orgentlig kåt for dere eventuelt begynner med vaginal sex.
  4) Det er veldig individuelt hva gutter liker. Dere får bare prøve dere fram.
  Jeg er litt negativ til sex uten følelser, men dere får gjøre hva dere vil. Håper bare at dere stoler 100% på hverandre!

 • aleneogsånn ett år siden #2

  Hei jeg kan ikke svare på spørsmålene fordi jeg fortsatt er jomfru, men 1 og 4 kan jeg svare på etter erfaring. 1. Det er ikke rart å føle sånn om han eller andre. Det er HELT vanlig, det kan virke rart og tenke på sånn, som du sier, men mesteparten av alle ungdommer idag tenker på akkurat det samme. 4. Det kommer litt an på om hva gutten liker, noen jeg har runka og sugd liker det hardt, slikking på penishodet, og sånne type ting. Andre liker det "mykt", litt saktere og rolig. Du må rett og slett bare spørre bestevennen din, OG husk å hør og se på hvordan han reagerer. Hvis du hører han stønne eller lignende er dette et godt tegn f.eks. Husk også å spør om han liker det du gjør, hvis du er usikker på om du gjør det riktig.

 • DenLilleGutten ett år siden #3

  Hvordan gikk det Santapola? Har dere hatt sex enda?

 • guletrær 8 måneder siden #4

  Dette svaret kom kanskje litt sent, men angående punkt to er det alltids en sjanse for å bli gravid, den eneste prevansjonen som er 100% sikker er å ikke ha sex... Kondom beskytter derimot 100% mot kjønnssykdommer hvis dere bruker den riktig. Du kan også bli gravid om du ikke har hatt mensen før for å rette på #1, nettopp fordi du får din første eggløsning FØR din første mens. Håper dere bestemte dere for noe begge var komfortable med og at ingen av dere angrer! Lykke til videre!

 • 17holsfeR 7 måneder siden #5

  Er 14 år og alle som er jevn gamle som meg snakker masse om sex. Jeg reagerer ikke til det jeg synes det er naturlig. Men det begynte og bli så mye at jeg føler press om at jeg må ha det. Selv vil jeg, men er usikker på om jeg er klar. Har ikke kjereste men har ikke problemer med og finne en og ha det med om jeg vil. Men jeg vil jo holde aldersgrensen... noen tips?

 • Fjellkatten én måned siden #6

  Du kan ha sex når du er under 16 år, men da må begge parter være 100% sikre på hverandre. Ldersgrensen er bare satt for og beskytte barn og unge. HVAM man skal ha sex husk kondom, og ta p-piller hvis du har fått mensen(: