ForumSex og seksualitet / Redd og usikker
 • Redd og usikker

  Startet av Snuppen  9 måneder siden

  Er 17 år, ukysset og jomfru. Ikke noe spesielt galt i det, men føler jeg er såpass gammel nå at noe må skje. Ærlig vil jeg ikke noe av delene noe spesielt, men en gang må det skje. For meg virker det super skummelt og ekkelt, og ikke noe som ser deilig ut. Sliter med å få det til å bli deilig når jeg prøver å utforske med meg selv. Er bare meget redd for slikt.

 • jentesytten 9 måneder siden #1

  Hei! Jeg skjønner hva du mener med at det ikke virker noe deilig når du utforsker selv. Jeg syns heller ikke det var noe deilig da, men jeg fikk meg en kjæreste som gjorde ting for meg, som å fingre og da syns jeg det var mye bedre. Jeg skjønner at du kanskje er redd det skal være kleint og vondt men du må bare vite at det er som regel kleint de første gangene. Man vet ikke helt hva man skal gjøre eller om man gjør ting riktig, men det er jo bare å kommunisere med den personen du ender opp med å kanskje ha sex med eller gjøre andre ting med, så finner du jo ut av om det du gjør er greit eller ikke. Du må heller ikke stresse, og føle at ting «må» skje fordi du er 17 år. Jeg ventet til jeg var 17 og jeg syns det var helt greit.
  Det varierer også fra om du syns sex er vondt eller ikke. Men bare vent tim du føler at dette er noe du vil og ikke tving deg selv til å ville fordi det vil komme av seg selv! Håper dette hjalp litt!

 • Cathaaaaaa 9 måneder siden #2

  Vent med det. Du har jo ikke egentlig lyst. Og første gangen er den du alltid vil huske, og er spesiell. Når du skal ha samleie første gang må du være klar for det. Det er ikke du. Du sier at det virker veldig skummelt og ekkelt og du ikke har interesse av det. Vent til en gang du faktisk har lyst. Er lov å vente. Uansett, Gutter Elsker "Urørte" Damer😉