ForumSex og seksualitet / Pils hjelp 14 kåt? Lesbisk? Bifil..?
 • Pils hjelp 14 kåt? Lesbisk? Bifil..?

  Startet av Jente.13.år  ett år siden

  Jeg blir 14 år om noen måneder.. jeg lurer på om jeg er lesbisk eller bifil ellerno. Jeg blir veldig tiltrukket av jenter men også av noen gutter.. jeg har lyst til og være sammen med en jente men når den tiden kommer at vi skal ha sex eller vil prøve det da så er vel det litt vanskelig? Jeg har vært ganske kåt i det siste vis jeg kan si det,.. jeg er bare 13-14 men er alene hele tiden og har ingen venner jeg kommer meg ikke noe vri i lovet liksom. Jeg har bare lyst til og vite om jeg er lesbisk eller noe. Jeg blir jo tiltrukket av begge kjønn og kåt på begge

 • patrickstar ett år siden #1

  hei,
  jeg tror det kann være at du er bifil, men detkann også bare være hormonene i puberteten som gjør det. Jeg har en veninne som føler seg som deg, hun var forelska i ei jente men hun liker også gutter.
  Håper dette hjalp litt.

 • Tusj 11 måneder siden #2

  Jeg vil bare si: Ikke stress!!!
  Du har mange år på og finne ut av dette på - og det er helt normalt og kjenne på sånne følelser når du er i den alderen du er i. Det du føler nå kan forandre seg om noen år. Seksualitet ligger naturlig hos alle mennesker og det er derfor du kan kjenne på en usikkerhet, men det er helt normalt! Vent med sex til du er klar for det og finn deg en du føler deg trygg sammen med. Ikke stress med hva du identifiserer deg som - du har mange år til og finne det ut!