ForumSex og seksualitet / Miste jomfrudommen
 • Miste jomfrudommen

  Startet av Jdksidbwsl  ett år siden

  Jeg er usikker hva jeg skal gjøre. Har alltid hørt at man skal vente på en person man stoler på, men folk sier jo også at man skal gjøre hva man vil. For meg så går det ikke ann å høre på begge disse rådene, for jeg vil ha sex, men har ikke nødvendigvis funnet en jeg stoler på. Var veldig nære på å miste den men så dro jeg ikke.
  Hva synes dere? Må man miste den til en man er i et forhold med?

 • Tuva:) ett år siden #1

  Det kan være smart å vente til du finner en du stoler på, og det er viktig å vite at du faktisk er klar, fordi hvis ikke kan det hende du angrer veldig senere

 • likerkatter ett år siden #2

  mista den til en gutt jeg hadde vært sammen med i en mnd og stolte på han. Det viste seg at han faket noe av forholdet, for han slo opp en uke etter vi hadde sex. Etter det pulte jeg en gutt jeg hadde snakket med i fire dager (lite smart av meg) men likte det. Så du velger selv hvem du mister jomfrudommen til. Vil si jeg heller ville ha mista den til en jeg ikke kjente så godt istedenfor eksen min.

 • epok ett år siden #3

  første gang e veldig følsom. tenk litt på at du kommer til å være heilt naken forran et anna menneske du ikke kjenne så godt. du kommer til å være heilt blottlagt

 • Yuki ett år siden #4

  Hei, jeg tenker det er lurt å vente. For å være helt sikker på at du virkelig vil. Om venner eller andre folk sier at du skal gjøre hva du vil, er ikke jeg helt enig i det. Du må være helt sikker på at du virkelig vil.

 • 20grl07 3 måneder siden #5

  Tenk på at den første gangen er den du vil huske resten av livet. Jeg mistet jonfrudommmen når jeg var 10. (I fjor) og det angrer jeg jævli på. (Var ufrivillig, men viste det var det de skulle gjøre så følte jeg ødela får meg selv)