ForumSex og seksualitet / Mamma så meg og dama mi pule
 • Mamma så meg og dama mi pule

  Startet av Fyla4by  3 måneder siden

  Gutt 17

  Dama mi og jeg var alene hjemme og hadde filmkveld/Netflix and chill hjemme i stua, foreldrene mine skulle ikke komme før neste dag, så jeg og kj min tok helt av på sofaen, vi hørte egt ingenting pga det var lyd fra TV-en så kom mamma inn akk når dama min dreiv å sugde meg og begge lå der kliss nakende og lagde en god del sex-lyder, henne skulle egt bare hente pc-laderen hennes som henne hadde glemt men kom inn rett i midten av suginga og jeg og dama mi spratt fra hverandre.

  Nå greier jeg ikke se på mamma på samme måte og vi har så vidt prata sammen på 2 uker, idk hva jeg skal gjøre, eller hvordan forholdet mitt med mamma Sjoa bli ordentlig igjen ;(

 • potetkatten 3 måneder siden #1

  Det høres ut som en ganske klein og kjip opplevelse. Hvis jeg var deg ville jeg prøvd å ta det opp, selv om det er kleint, og bare forklart og liksom beklaget deg for at hun så det. Det er jo liksom naturlig, men jeg tror egt ikke de fleste mødre synes det er så gøy å se barna sine på en sånn måte. Likevel forstår hun nok, siden du liksom begynner å bli eldre og sånn. Lykke til med det hvert fall, håper det ordner seg :)