ForumSex og seksualitet / Løgner har gjort at jeg er nesten helt alene I byen min.
 • Løgner har gjort at jeg er nesten helt alene I byen min.

  Startet av Dynetrekk  ett år siden

  Hei, dere som leser. Først og fremst, takk for at dere gidder å ta dere tiden til å lese.
  Sent i oktober dro jeg på besøk til en venninde som jeg har vært litt av og på med, både når hun har hatt kjæreste og ikke. (Ja, dette er veldig dust, ingen tvil om det.) Jeg var egentlig på vei hjem, men hun tekstet meg og sa hun ville ligge med meg, jeg visste ikke helt om jeg ville det, spesielt siden hun hadde kjæreste da, men dro dit uansett for å bruke litt tid med henne da hun på denne tiden var en av mine beste venner.

  Hun hadde vært på fest tidligere på dagen, og vi satt og drakk litt og pratet, til det ble ganske seint.
  Vi satt intil hverandre og pratet mer, og jeg kjente at stemningen var god så jeg ville fingre henne, Jeg er en person som synes det er veldig viktig at den jeg gjør ting med liker det jeg gjør og at de koser seg så jeg spør flere ganger imens jeg holder på om hun liker det jeg gjør/ om hun vil jeg skal gjøre noe mer etc etc, og hun svarer aktivt og sier hun liker det veldig godt osv. Etter at vi hadde holdt på og hun hadde kommet bestemte vi oss for å sove, så vi gjør det, våkner opp dagen etter, prater mer, alt er vanlig og så stikker jeg hjemover.

  Et par timer senere sender jeg henne en melding som jeg pleier å gjøre om hun likte det jeg gjorde, hva jeg kunne gjøre bedre etc, (Jeg er alltid ute etter å lære mer for å kunne tilfredstille) Og hun blir plutselig veldig rar, men etter å ha spurt og gravd littegrann sier hun at hun ikke husker noe av det, sier hun var blackout full og begynner å anklage meg for å ha voldtatt henne. Hun sier blant annet at det er fucked up at jeg spurte henne om det jeg gjorde var ok før jeg fingret henne (Altså at det var feil å spørre om samtykke før jeg gjorde noe???) Og en del andre ting som ga veldig lite mening. Jeg ble kjemperedd og stressa for dette kom helt ut av det blå. Igjennom hele livet mitt har jeg vært aktiv i alt som har med å forebygge og bekjempe voldtekt å gjøre, vært den som venner snakker med om sånne ting som de har opplevd og støttet/hjulpet folk med å anmelde sånne ting som har skjedd, både på nett og i virkeligheten, så jeg var helt ute, visste ikke hvem jeg var selv. Jeg lå hele den natta og tenkte på hvordan jeg kunne drepe meg selv, men endte opp med å ikke gjøre noe.

  Det går et par dager, I denne perioden forteller både jeg og henne kjæresten hennes hva som har skjedd (Jeg i et rotete rør av blandede følelser og forvirring.) og han ser meg som et monster, forståelig for situasjonen. etter det begynner jenta å snakke med meg igjen og sier at hun fortsatt vil være venner med meg selv om hun mente jeg hadde voldtatt henne og så snakket hun som om ingenting hadde skjedd imellom oss, bare rantet om litt ting som plaget henne.

  Jeg blir mer og mer deprimert den neste måneden, Vurderer selvmord hver eneste dag, men prøver å snakke meg selv ut av det, som jeg har klart så langt. jeg får også bedre og bedre kontakt med min nåværende kjæreste, som jeg tror er en av hovedgrunnene til at jeg i det hele tatt er i live til å skrive dette. og jeg tenker at ting roer seg ned, før enda en måned senere, når en person I vennekretsen min sier hun har hørt om hva som skjedde med den andre jenta fra kjæresten hennes. Hun sitter og hører litt på hva jeg forteller fra min side, her er jeg fortsatt veldig forvirret, men prøver å si at det var veldig klar samtykke, men uansett så sider hun med "Venninda mi" og ender opp med å få hele resten av vennekretsen min til å avsky meg. Som jeg på den tiden forsto veldig godt. Ingen ville ha noe med meg å gjøre, fordi alle tenkte at jeg var et monster som hadde gjort noe sånt.
  Dette er hvordan det er en god stund, frem til jeg møter en person jeg har vokst opp sammen med, litt ut av det blå, som forteller meg at hun har hørt om det hele, og at hun tror på det jeg har fortalt. Hun forteller meg også at Jenta jeg fingra tydeligvis hadde gjort AKKURAT dette her flere ganger før: Drukket, vært utro, Angret og skyldt det på alkohol for så å beskylde den andre for voldtekt. I det øyeblikket faller alt på plass, og jeg skjønner at jeg er blitt løyet til av henne, og at hun har ødelagt hele livet mitt med den løgnen.
  Nå sitter jeg bare her og tenker på hvordan de tidligere vennene mine kunne automatisk gå utifra at jeg er et sånt monster, og tenker på hvordan i alle dager jeg skal komme meg igjennom resten av skolegangen når jeg er så latterlig alene. På skolen har jeg ingen i klassen min som er venner med meg lenger, og jeg går i konstant frykt for at flere skal høre denne løgnen og avsky meg.
  Jeg har også ekstremt dårlig samvittighet, for jeg har ikke fått snakket med kjæresten min om dette fordi jeg får bare angst hver gang jeg prøver å bli modig nok til å snakke om det. Jeg vet at hun stoler 100% på meg, men jeg tenker også at om alle de andre vennene mine trodde på løgnen så kan det godt hende at hun tror på den hun og, når hun har kjent meg 1/5 av tiden de har.
  Dette her ble et gigantisk rot og jeg vet ikke helt hvor jeg vil, men har dere noen råd/tanker? Jeg er så jævlig redd og trist og alene og jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gå videre.

 • Heiheihvaskjer ett år siden #1

  Snakk med helsesøster og/eller psykolog. Det hjelper å snakke med sånne folk. Kuttkontakt med henne «veninna di». Tror det er best. Lykke til, håper alt ordner seg.
  Hvor gammel r du egt?

 • Håper det hjalp ett år siden #2

  Vet ikke hvor gammel du er, men hvis du har det så ille som det virker så burde du bare prøve å si det til kjærsten din, dette høres sikkert litt syko ut, men når man griner mens man prøver å si sånne ting pleier folk å ta det man sier mye mer seriøst. Dette her var egentlig ganske godt skreve så hvis du ikke greier å si det til kjæresten din så vis henne denne siden. Det går bra, det er alle andre som er for dømmende, og som ikke hører på begge sidene av saken. Vet det er en klisjé, men lykke til. 😊