ForumSex og seksualitet / Lesbisk?
 • Lesbisk?

  Startet av 4evergirl  ett år siden

  Jeg har veldig lenge sett på meg selv som bifil, men den siste tiden så har jeg begynnt å miste følelser for gutter. Jeg har vært forelsket i noen jenter over lang tid. Hvis jeg kommer ut av skapet som lesbisk så er jeg redd det ikke er noen som liker meg. Som person. Det er jo litt anerledes og ha kjæreste av samme kjønn. Har dere noen tips til hvordan jeg kan finne ut om noen er skeive som meg og ja... Sånne ting?

 • Eksistens ett år siden #1

  Jeg tenker det beste du kan gjøre er å ikke komme ut. Det er alltid en sannsynlighet for at det usannsynlige skjer, så på den måten kan du holde mulighetene åpne i tillegg til at folk ikke dømmer deg. Hvis du vil, kan du snakke om det med noen nære venner, men jeg tror det å holde det til folk du stoler på er bedre enn å si det til alle siden det er vanskelig å vite selv.

 • Jegerkul.com ett år siden #2

  Jeg mener det motsatte hvis du ikke lir akseptert for den du er av venner eller familie må du jo nesten spørre deg selv om de er verdt det om de er ekte venner.
  Jeg syns du skal komme deg ut av skapet. Du greier det!! Det kommer til å være så lettelse når du får sagt det. Lover❤️❤️❤️

 • hei....<3 ett år siden #3

  Hei du.
  Det kan være en vanskelig ting å finne ut hvem man er. Du, jeg og alle trenger tid på det. Noen vet kanskje hvem man er eller hvem man forelsker seg i, mens andre ikke. Men det fine er at man har god tid! Ikke stress på å finne ut hvem du forelsker deg i, eller tenke for mye på hva du skal gjøre.
  Det vil alltid finnes folk der ute som ikke aksepterer at andre er annerledes enn den man selv er, men hvis de ikke greier å akseptere at du er du, ja, da er de kanskje ikke vært å være med? Jeg synes du skal bestemme selv om du vil si at du er lesbisk eller ikke, men uansett hva du bestemmer deg for er det helt greit! Og kanskje du bør snakke med helsesykepleieren på skolen din, eller en annen du stoler på? De kan helt sikkert gi deg masse bra tips!
  Og husk, det er ikke hvem man liker som sier noe om hvem du er, det er hvordan du er fra innsiden<3

 • I'm non binory✌ ett år siden #4

  Du må selvfølgelig bestemme selv, men jeg syns du burde si det til folk. Men det er ingen hast, bruk den tiden du trenger, om det tar år eller dager. Ta den tiden du trenger til å finne ut av ting. Du finner ut av det til slutt!

 • s1407bek ett år siden #5

  Hei <3

  Identitet, legning og smak kan komme og gå litt fra tider til andre, det er helt menneskelig.
  En dag craver man pizza, mens andre ganger virker det bare kvalmene og man har kun lyst på Ben&Jerrys, haha.
  Det høres jo veldig enkelt ut når jeg sier det sånn, det mener jeg ikke at det føles som når man står i det.
  Legning er jo ikke synlig på en måte, jeg kan ikke vite om du liker iskrem før jeg spør deg.
  Det er sikkert annerledes og mer personlig med legning enn mat, men for meg er begge helt likegyldige.
  Om du ser en person du virkelig har et øye for og tenker at hn og du må bli noe, ihvertfall bedre kjent, så foreslår jeg at du tar initiativ.
  Spør rett ut! «Hei du! Jeg har sett på deg en stund, jeg liker deg, jeg liker deg på den måten liksom.. hva liker du da?»
  Og ja, det høres kleint ut! Og det er sikkert kjempe kleint.
  Men det er vel bare sånn da, at det er de som virkelig lurer, de som virkelig har et øye for noe/noen, som en dag vil finne svar, lande et sted.
  Kanskje dummer du deg ut, men uansett hvor du går, uansett hvor perfekt du er, så vil folk ha fordommer. Det er bare slik verden er og har blitt, det gjør ikke deg til noe feil på et vis. Vi alle er bare små enkelt individer som vandrer rundt på denne store, fantastiske men også forferdelige kloden, for å prøve å finne vår plass. Det har du god tid på deg til å finne ut av, kjære deg.

  Og du trenger jo heller ikke ha et bestemt ord for det, en bestemt legning. Du liker det du liker, og det gjør deg til den du er, men det trenger da ikke å være noe innafor en boks?

  Masse lykke til på din reise til å finne ut av dette, for det blir jo til slutt noe DU må ende opp med å gjøre for deg.
  Men jeg anbefaler deg å stille spørsmål til mennesker du vil måte på din vei, ta til deg de som vil deg godt, og lytt til de som har fordommer, men vit at de ikke trenger å ha rett.

  Klem, jente 14.

 • IngenLikerMeg 4 måneder siden #6

  Feeling with you