ForumSex og seksualitet / Lesbisk?
 • Lesbisk?

  Startet av 4evergirl  én måned siden

  Jeg har veldig lenge sett på meg selv som bifil, men den siste tiden så har jeg begynnt å miste følelser for gutter. Jeg har vært forelsket i noen jenter over lang tid. Hvis jeg kommer ut av skapet som lesbisk så er jeg redd det ikke er noen som liker meg. Som person. Det er jo litt anerledes og ha kjæreste av samme kjønn. Har dere noen tips til hvordan jeg kan finne ut om noen er skeive som meg og ja... Sånne ting?

 • Eksistens én måned siden #1

  Jeg tenker det beste du kan gjøre er å ikke komme ut. Det er alltid en sannsynlighet for at det usannsynlige skjer, så på den måten kan du holde mulighetene åpne i tillegg til at folk ikke dømmer deg. Hvis du vil, kan du snakke om det med noen nære venner, men jeg tror det å holde det til folk du stoler på er bedre enn å si det til alle siden det er vanskelig å vite selv.

 • Jegerkul.com én dag siden #2

  Jeg mener det motsatte hvis du ikke lir akseptert for den du er av venner eller familie må du jo nesten spørre deg selv om de er verdt det om de er ekte venner.
  Jeg syns du skal komme deg ut av skapet. Du greier det!! Det kommer til å være så lettelse når du får sagt det. Lover❤️❤️❤️