ForumSex og seksualitet / Lesbisk?
 • Lesbisk?

  Startet av Lesbisk??  6 måneder siden

  Finnes det noen sikre tegn for å vite om man er lesbiske? Føler jeg har likt begge kjønn (jenter mer?) Men jeg vet ikke om det var forelskelse eller noe annet. Og hvordan kan man være helt sikre på at man liker noen av det samme kjønnet, har selv følt at jeg vil utforske med jenter finne ut om det er det jeg liker men vet ikke hvordan og om jeg er lesbisk og liker jenter. Synes en jente(bifil) jeg kjenner er sinnsykt pen og får meg til å le, føler jeg har lyst til å være med henne hele tiden men jeg vet ikke om det er forelskelse, er det det? Tanken på å ha sex med en gutt frister ikke så mye, men når jeg tenker på sex med en jente så er det slike t det frister å prøve. Er dette normalt er jeg lesbisk eller heterofil eller bifil? Trenger svar, og jeg vil helst ha svar som hjelper meg uten å si at det bare er noe jeg kan vite, noen må vel kjenne seg igjen? Så i konklusjon hvordan vite at man er forelsket i noen(jente) og hvordan være helt sikker på at du er lesbisk? Og har dere noen tips til hvordan man kan utforske med seg selv?

 • This ride is a journey 2 6 måneder siden #1

  Kjenner meg egentlig litt igjen her, jeg vet at jeg liker gutter, men kan det hende at jeg liker jenter også?? Forvirrende, men jeg har tenker det er best å bare ta det helt rolig. Jeg tror at hvis jeg gir det litt tid og omtanke, vil jeg finne det ut etterhvert. Hvis du er usikker, så kan du bare finne det ut ved å prøve (og kanskje feile). Det er bare DU som føler følelsene dine, og hvis forholdet du har prøvd føles feil, må du bare si det som det er: 'Unnskyld for at jeg har sendt feil signaler, men jeg kan ikke ha et romantisk forhold til deg, rett og slett fordi kjønnet ditt ikke passer meg.' Brudd vil alltid gjøre vondt, men når grunnen til bruddet er at den ene parten ikke KAN være noe mer enn en venn, er det heldigvis ganske stor sannsynlighet for at dere kan forbli venner.

  Er du lesbisk, hetero, bi eller pan? Umulig å si for andre, spesielt de som ikke har møtt deg. Kan være veldig vanskelig for deg også, siden det ikke finnes noen 100% sikre tegn. Men heldigvis er det ikke merkelappen som er det viktigste. Prøv deg fram til det som føles rett, til det som føles ut som DEG, og jeg har en følelse av at du kommer til å klare deg helt fint <3

 • Lesbisk?? 6 måneder siden #2

  Takk<3 håper du også finner ut av ting i livet, og at du har det bra♡

 • GoatWithAnA 5 måneder siden #3

  Jeg kan ikke si nøyaktig hva du er, men det kan jo hende at du er bi men at du liker jenter best.
  Eller of course pan hvis du synes at bare denne jenta er søt.
  Håper det ga noen svar. Ha det fint! :)

 • Signe12 2 måneder siden #4

  Er eg lesbisk?

 • Onedirection én måned siden #5

  Jeg tror kanskje jeg er bifil

 • VoltronFan612 én måned siden #6

  Jeg er Bifil fordi jeg liker og har vært sammen med både jenter og gutter, men dette er noe man bør føle mer på selv. Føler du at du er lespisk eller bi så kan du nesten på en måte velge det selv. Håper du finner ut av det!

 • SugarBabyMwah 18 dager siden #7

  Dette har jeg selv lurt på, men det viktige er at man ikke trenger å bestemme seg enda. Du kan prøve å utforske følelsene dine med forskjellige kjønn. Eller du kan bare være queer (ikke bestemt) det er alt opp til deg jenta mi. Du må ikke sette labels på deg selv osv. jeg foreslår at hvis det går bra får henne, at du prøver deg litt ut med f.eks henne fordi hun høres ut som en flott person. Jeg håper du tar dette rådet til betagning