ForumSex og seksualitet / Kommer ikke
 • Kommer ikke

  Startet av Itpd07  ett år siden

  Hei, er en jente på 14 år og har et ganske kleint spørsmål.. hvorfor kommer jeg ikke. Har aldri hart orgasme. Er det noe galt med meg. Hvorfan får jeg det?

 • Salaby ett år siden #1

  Prøver du ha sex?

 • jente0505 ett år siden #2

  Hei! Det er ikke noe galt med deg, du har bare ikke utforsket kroppen din nok og funnet det du synes er deilig. Jeg vil anbefale å bruke noe vibrerende (feks dusjhode mer sterk stråle) mot klitorisen for å få orgasme, for meg var det det letteste i starten.

  Min "oppskrift" til orgasme er:
  1. vær komfortabel og alene på rommet ditt og vær sikker på at det ikke kommer noen inn. Slik trenger du ikke være redd for å bli forstyrret osv.
  2. Begynn å kle av deg klærne, men la tusa og bh være på. Ta på magen, innsiden av lårene, kil deg selv litt, finn ut hva du liker.
  3. Ta av deg Bh, og masser brystene. Ta på tipplene, og kjenn at de blir stive. Begynn å gni underlivet ditt med trusa på mot en pute, og kjenn at du begynner å bli kåt og våt.
  4. Ta av deg trusa, og kjenn med noen fingre at du er våt. Om du ikke er våt, kan du se på underlivet ditt og gni på klitoris eller puppene dine. Dersom du ikke blir kåt kan du se på porno, tenke på eller lese noe som tenner deg.
  5. beveg to fingre rund og masser klitoris. du kan putte fingre eller en sminkekost/hårbørste el. inn i vaginaen om du synes det er deilig og er våt.
  6. Fortsett å beveg fingrene til du kjenner at det er deilig og pulsen øker. Tenk på noe som hisser deg opp. For meg er det å bli slikket av eller slikke en annen jente, men dine fantasier er helt opp til deg selv.
  7. Øk tempoet helt til du merker at du kommer. Du merker dette ved at kroppen begynner å skjelve/økt puls/ikke så lyst på sex lenger/ generelt veldig deilig følelse.

  Håper dette hjalp <3, bare to kontakt hvis du har flere spørsmål