ForumSex og seksualitet / Klinet og er bare 11 år
 • Klinet og er bare 11 år

  Startet av Jente2007  6 måneder siden

  På skolen begynte noen av guttene å jage jenter å prøve å kysse dem ikke på munnen da. Da ble det bare fler gutter fra klassen min med. Også jaget den gutten jeg var forelsket etter meg. På skolen er det et sted som det ikke er lov til å være på men siden jeg gjemte meg der brydde jeg meg ikke om jeg brøt reglen. Så kom gutten jeg var forelsket i etter meg og kysset meg på kinnet. Da dro jeg ham nærmere meg og begynte å kysse. Men etter litt så begynte vi å kline . Men det var kanskje bare i ett minutt. Så stod hele klassen å så på oss. De var ikke der når vi begynte å kline. Så sa en at det var så søtt at han måtte spy!😂 Nå er vi liksom klassen poplæreste par men vi er sammen nå men vi kliner hele tiden og hvis vi ikke gjør det snakke vi aldri sammen. Er det normalt at to 11 åringer kan kline???

 • Lgbtqsupporter 6 måneder siden #1

  Det er ikke så normalt, men husk på at dere er ikke så veldig gamle. Jeg vil anbefale å bare være ett barn så lenge som du kan.

 • Jente2007 6 måneder siden #2

  Lgbtqsupporter vi har sluttet å kline nå men vi prøver å snakke sammen ved hjelp av venner og nå snakker vi og han og jeg klemmer bare når vi er på skolen eller kysser hverandre da mener jeg ikke klining

 • oisann 3 måneder siden #3

  you do you boo. drit i hva som er normalt, gjør det DU vil