ForumSex og seksualitet / Kjærsten vil ha sex
 • Kjærsten vil ha sex

  Startet av Pusenheihei  ett år siden

  Hei, jeg er jente på 14 år og tror jeg vil ha sex. Kjærsten min og jeg har vært sammen i litt over en uke, han har sagt han vil ha sex men jeg føler meg ikke klar. Jeg har sagt det til han og han sier han kan vente til jeg er klar:) Jeg føler meg klar men er redd det gjør veldig vondt og at jeg er trang... gjør sex veldig vondt første gang? Og burde jeg ha sex med han (føler meg veldig trygg på han) og er det normalt at ene kjønnsleppen r større enn den andre? Er det mindre tiltrekkende? Takk for svar</3

 • NorskPotet ett år siden #1

  Hei!
  Hvis du føler deg klar og trygg på han så er det ikke noe å være redd for. Det pleier som regel ikke å være vondt. Du kan først prøve med deg selv og se. Se hva de gjør på nettet og prøv med noe som du har hjemme. Hvis dere prøver og det blir trangt så skal det hjelpe litt med å fortsette og prøve, men ikke for mye eller for hardt.
  At den ene kjønnsleppen er større en den andre er ikke unormalt i det hele tatt. Alle er slik. Det er heller ikke mindre tiltrekkende.

 • Black sheep ett år siden #2

  Jeg vil anbefale at du venter med å ha sex, selv om det godt kan hende han er en trygg person å ha det med. Det er noe som er svært mer verdifullt i lengden. Å kunne være sårbare og nære uten samleie. Det tar tid å lære seg med hver enkelt person. Det er godt å høre at han aksepterer og vil vente til du å føler deg klar. Ta den tiden til hjelp. Det er ikke alltid nødvendig å planlegge. Lå det komme naturlig, og bare ha beskyttelse tilgjengelig. Det er helt normalt at kjønnsleppene har ulik størrelse. Det er mer sjeldent at de er like. Det er nok ingen gutter som tenker på det som uattraktivt. Lykketil og gratulerer med ny kjæreste💕

 • Simplesoup ett år siden #3

  Det gjør vanlig vis ikke vondt men hvis det gjør det så er du ikke kåt nok. Og for og bli kåt må du huske og slappe av.

 • 123brukernavn ett år siden #4

  Vær åpen med han og si ifra hvis du er usikker eller nervøs. Ta den tiden du trenger:)

 • Kkkk04 9 måneder siden #5

  Jeg syntes sex var ganske vondt de første minuttene, men det går bedre etter hvert. Bare pass på at du er våt ig gjerne spytt på penisen eller noe for å gjøre at den går lettere inn.

 • Kkkk04 9 måneder siden #6

  Tror ikke guttene bryr seg så mye om str på kjønnsleppene