ForumSex og seksualitet / Jenter klikk inn NÅ
 • Jenter klikk inn NÅ

  Startet av 20grl07  5 måneder siden

  Hei, jeg lurer på hva dere syntes om å suge gutter? Er det ekkelt? Og hva syntes dere om å bli slikka? Og hvordan ser dere på en gutt at de vil ha sex med deg?? Og føler dere dere domme hvis dere får et nei til sex eller suging eller slukking osv?? Takk får svar:)

 • ughidek 5 måneder siden #1

  Hei! Jeg synes selv at å ha noens kjønnsorgan i munnen min virker ganske ekkelt, men vet noen jenter liker det. På samme måte synes jeg det virker ekkelt at noen skal ha munnen sin på mitt kjønnsorgan, men som sagt så liker noen det også. Man kan som oftest ikke se på en person at de vil ha sex med deg, men hvis dere koser og så går det videre og videre hvis begge vil så ender det i sex. Det er mange både jenter og gutter som føler seg dumme hvis de sier nei til å være sexuelle med en person. MEN det er veldig viktig å si nei hvis det er noe du ikke vil:)

 • 20grl07 5 måneder siden #2

  Ok takk får svar:) flere som har svar? (Vil høre flere meninger)

 • Anonymjente2005 4 måneder siden #3

  Asså akkurat nå syns jeg surging er

 • Anonymjente2005 4 måneder siden #4

  1. Asså akkurat nå syns jeg suging hørest dritekkelt ut. Men jeg er ganske sikker på at senere kommer jeg til å gjøre det(er 14 om en måne elns nå).
  2. Slikking vet jeg ikke helt hva jeg tenker om. Jeg har jo lyst å prøve det liksom, men føler mer for å bli fingra, og ha sex.
  3. Jeg vet ikke hvordan man ser på en gutt om di vil ha sex eller ikke. Man ser kansje en boner?
  4. Ja, jeg tror nok at di fleste føler seg dumme viss di får et nei, og tenker sikkert over det mye. Men sikkert ikke alle! Alle tenker jo helt forskjellig
  Håper svarene mine hjalp litt❤️
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • Milledille 4 måneder siden #5

  Jeg pleier bare å begynne å kysse, kline og fingre gutten før hån som oftest tar leg med til senga

 • Hei Hei Hei 4 måneder siden #6

  Hvor gammel er du 20grl07

 • Hei Hei Hei 4 måneder siden #7

  Det virker ekkelt og suge gutter men jeg syntes det virker deilig og bli slikka

 • fittefaen 3 måneder siden #8

  begge er helt grei for meg

 • hvormange 2 måneder siden #9

  Det er helt naturlig når man kommer i alderen der det er normalt. Da synes man ikke det er like ekkelt å suge noen. Og med slikkingen - så mange ville ikke gjort det om det ikke var godt?

  Er en gutt interessert i se merker man det kanskje på oppførselen, at de ønsker mer nærkontakt, kliner/kysser med jenta eller ved at han har boner.

  Hilsen J02

 • idk egt én måned siden #10

  Jeg elsker å bli slikka, men alle folk har forskjellige meninger. Man må nesten prøve det for å finne ut om man liker det. Når jeg var litt yngre syntes jeg det hørtes veldig ekkelt ut å suge en gutt, men nå er jeg mer interresert i å prøve det. Har aldri sugd noen da så kan ikke si hva jeg mener om akkurat det.

  - J03

 • Jlmmmlk én måned siden #11

  Assa, jeg er gutt, men ca 20 jenter har sugd meg fler ganger og alle har likt det men har ikke gjort d selv da, så... Alt jeg har om d

 • jokkepokke 14 dager siden #12

  Jeg er en homofil gutt, MEN jeg kan fortelle deg at å suge noen er ikke nødvendigvis ekkelt i hele tatt. Bare vær sikker på at han dusjer først, en ren pikk smaker faktisk jævlig digg.

  På den andre sigen, når han kommer så er det vilt forskjellig fra gutt til gutt. Noen smaker godt, noen smaker helt sinnsykt jævlig, noen smaker ikke spesielt i hele tatt, og smaken kommer faktisk ganske tungt an på helse og diett. En gutt som har god helse og spiser sunt smaker som regel bedre når han kommer, enn en gutt som spiser mye snacks, er lubben og gamer hele dagen.