ForumSex og seksualitet / Jenter klikk inn NÅ
 • Jenter klikk inn NÅ

  Startet av 20grl07  ett år siden

  Hei, jeg lurer på hva dere syntes om å suge gutter? Er det ekkelt? Og hva syntes dere om å bli slikka? Og hvordan ser dere på en gutt at de vil ha sex med deg?? Og føler dere dere domme hvis dere får et nei til sex eller suging eller slukking osv?? Takk får svar:)

 • ughidek ett år siden #1

  Hei! Jeg synes selv at å ha noens kjønnsorgan i munnen min virker ganske ekkelt, men vet noen jenter liker det. På samme måte synes jeg det virker ekkelt at noen skal ha munnen sin på mitt kjønnsorgan, men som sagt så liker noen det også. Man kan som oftest ikke se på en person at de vil ha sex med deg, men hvis dere koser og så går det videre og videre hvis begge vil så ender det i sex. Det er mange både jenter og gutter som føler seg dumme hvis de sier nei til å være sexuelle med en person. MEN det er veldig viktig å si nei hvis det er noe du ikke vil:)

 • 20grl07 ett år siden #2

  Ok takk får svar:) flere som har svar? (Vil høre flere meninger)

 • Anonymjente2005 ett år siden #3

  Asså akkurat nå syns jeg surging er

 • Anonymjente2005 ett år siden #4

  1. Asså akkurat nå syns jeg suging hørest dritekkelt ut. Men jeg er ganske sikker på at senere kommer jeg til å gjøre det(er 14 om en måne elns nå).
  2. Slikking vet jeg ikke helt hva jeg tenker om. Jeg har jo lyst å prøve det liksom, men føler mer for å bli fingra, og ha sex.
  3. Jeg vet ikke hvordan man ser på en gutt om di vil ha sex eller ikke. Man ser kansje en boner?
  4. Ja, jeg tror nok at di fleste føler seg dumme viss di får et nei, og tenker sikkert over det mye. Men sikkert ikke alle! Alle tenker jo helt forskjellig
  Håper svarene mine hjalp litt❤️
  Hilsen Octobergirl ❤️

 • Milledille ett år siden #5

  Jeg pleier bare å begynne å kysse, kline og fingre gutten før hån som oftest tar leg med til senga

 • Hei Hei Hei ett år siden #6

  Hvor gammel er du 20grl07

 • Hei Hei Hei ett år siden #7

  Det virker ekkelt og suge gutter men jeg syntes det virker deilig og bli slikka

 • fittefaen 11 måneder siden #8

  begge er helt grei for meg

 • hvormange 10 måneder siden #9

  Det er helt naturlig når man kommer i alderen der det er normalt. Da synes man ikke det er like ekkelt å suge noen. Og med slikkingen - så mange ville ikke gjort det om det ikke var godt?

  Er en gutt interessert i se merker man det kanskje på oppførselen, at de ønsker mer nærkontakt, kliner/kysser med jenta eller ved at han har boner.

  Hilsen J02

 • idk egt 9 måneder siden #10

  Jeg elsker å bli slikka, men alle folk har forskjellige meninger. Man må nesten prøve det for å finne ut om man liker det. Når jeg var litt yngre syntes jeg det hørtes veldig ekkelt ut å suge en gutt, men nå er jeg mer interresert i å prøve det. Har aldri sugd noen da så kan ikke si hva jeg mener om akkurat det.

  - J03

 • Jlmmmlk 9 måneder siden #11

  Assa, jeg er gutt, men ca 20 jenter har sugd meg fler ganger og alle har likt det men har ikke gjort d selv da, så... Alt jeg har om d

 • jokkepokke 8 måneder siden #12

  Jeg er en homofil gutt, MEN jeg kan fortelle deg at å suge noen er ikke nødvendigvis ekkelt i hele tatt. Bare vær sikker på at han dusjer først, en ren pikk smaker faktisk jævlig digg.

  På den andre sigen, når han kommer så er det vilt forskjellig fra gutt til gutt. Noen smaker godt, noen smaker helt sinnsykt jævlig, noen smaker ikke spesielt i hele tatt, og smaken kommer faktisk ganske tungt an på helse og diett. En gutt som har god helse og spiser sunt smaker som regel bedre når han kommer, enn en gutt som spiser mye snacks, er lubben og gamer hele dagen.

 • Heyhey 8 måneder siden #13

  Jeg har ikke blitt skikka eller sugd noen før. Har lyst til å bli slikka men vet liksom ikke skal man spørre om det eller liksom prøve å få «viben» kunne sikkert sugd en gutt også om jeg visste at han ville

 • Haahhahale 7 måneder siden #14

  Du kan ikke fingre en gutt..😂😂

 • Heyhey 7 måneder siden #15

  Haahhahale

  Man kan være bi/lesbisk u Konow

 • 13årjente 7 måneder siden #16

  Jeg er 13, kjæresten min har slikket meg. Det er ekstremt godt å bli slikket, det er det beste jeg har kjent iallfall. Jeg har ikke sugd han enda da:/

 • sveisa 7 måneder siden #17

  Jeg er gutt på 15 og er homo.
  Har sugd noen stykker og synes det et godt, men man kan brekke seg og jeg personlig syns det kan være litt mye væske, men det går over tilslutt. Som gutt synes jeg også det er godt å bli sugd.