ForumSex og seksualitet / Jeg er bifil, hvordan komme ut?
  • Jeg er bifil, hvordan komme ut?

    Startet av hva skal jeg gjøre  ett år siden

    Fant ut for 1 år siden at jeg var bifil, og har nå lyst å fortelle det til en venninne av meg. Men jeg er redd for at hun enten ikke vil godta det eller fortelle det til noen andre, uten min tillatelse.
    Burde jeg stole på hun?

  • vicicool10 ett år siden #1

    jeg er også bifil men jeg har sagt det til noen venner jeg kan stole på. å ofte så godtar de det som mine gjør, men ta skritt for skritt. men hvis du er usikker ikke gjør det men gi et lite hint.

  • Jegtrengerhjelpnå! ett år siden #2

    Jeg er ogsp Bifil,jeg har ikke problemer med å si det til venner,jeg stoler på dem. Mitt enste problem er å fortelle foreldrene og besteforeldrene mine om det..Bestemor er imot alle som ikke liker bare motsatt kjønn..hun mener at alle skal være straight.. pappa er imot at de skal få seg barn,men godtar at folk er bifil,homo ovs..hvordan skal jeg si det til dem at jeg er bifil?

  • Feitku ett år siden #3

    Jeg er også bifil men jeg har kun sagt det til to nære venner. Du kan si det til de du vil skal vite det, det er ikke plikt å komme ut av skapet hvis man ikke vil. Jeg har ikke sagt det til foreldrene mine, men tenker jeg skal si det hvis jeg får meg kjæreste av samme kjønn:)