ForumSex og seksualitet / hvorfor det?
 • hvorfor det?

  Startet av ginger  11 måneder siden

  hei, jeg er en 07er, og det jeg synes er rart og ekkelt er at alt artister og kjendiser snkke/synger om er sex, og det å være deilig og pupper og rumpe og alt det der, hvorofr skal det være sånn? sex er normalt og sånt men det er jo får å lage barn ikke får å gjør det får å gjør det, skjønner dere hva jeg mener? hva er meningen med å operere rumpen og puppene bare for å se sexy ut. jeg vet jeg bare er en liten 07er men jeg er sikker på at når eg blir eldre så vil jeg mene det samme.

  hva mener dere?

 • HjelpMegPlease 10 måneder siden #1

  Jeg forstår hva du mener, men som du sikkert vet, så er de fleste tilfeller av sex gjort for nytelse. Mange mener at bryster og rumpe er en stor "Turn on", og at det er attraktivt. Derfor er det så mye i media, sanger... Jah.

 • KokkookI 8 måneder siden #2

  Du er veldig ung og jeg tenkte det samme når jeg var på din alder, nå er jeg 17-(02) og syns definitivt ikke det, var ganske redd for jeg mista jomfrudommen min og tenkte det var litt rart å ekkelt men så hadde jeg sex med en veldig hyggelig gutt på min alder og de forandret helt hva jeg tenkte og har hatt en del mer sex etter det dog nå syns jeg det er helt rart. Selv om jeg sier dette burde du ikke ha sex enda, kroppen din er ikke klar for det og lavalderen er 16 år, jeg mista dommen da jeg var 14 men det var han jeg hadde det med også så det er lov hvis dere er like gamle (så d er lov hvis dere er like gamle). Og husk at sex er helt naturlig, d er jo sånn vi blir til men også nytelse. Det er kanskje litt ekkelt akkurat nå men prøv å bare overse det, hvis det bare er i musikk osv går d vel greit bare overse det 🥰