ForumSex og seksualitet / Hore for å pule 32 åring?
 • Hore for å pule 32 åring?

  Startet av Kokookkl  3 måneder siden

  Jente (16)
  Møtte en random fyr å Pulte han i bilen hans, alle venninne mine kaller meg hore etter det, hva syns dere? (Han var 32 btw)

 • zæ0011 3 måneder siden #1

  Jeg synes ikke at det er greit at de kaller deg for en hore. Jeg synes du burde være forsiktig med hvem du møter for et litt ligg. Jeg skjønner at det e interessant for æ har vært nær selv før. Jeg synes at du ikke skal møte han mer eller hvis du fikk noe nytelse ut av det og at du blir behandlet bra av han så ikke tenk på hva andre sier. Forresten gikk det bra da du møtte han? Var han snill mot deg? Var han hardhendt?

  Hvis du ønsker noen å ha noen å snakke med så bare si ifra så er Jeg her hvis det trengs og jeg sier ikke ting videre til andre.

  Mvh
  Jente 16år

 • KokkookI 3 måneder siden #2

  Møtte han en dag før vi pulte, han var egt veldig koselig men vi bare prata litt på snap og møttes neste dag, så var vi i byen å så dro vi til bilen hans på kvelden å pulte, han var ganske random men vi hadde prata bitte litt. Han bar ikke hardhendt nei men jeg tror han hadde MYE erfaring så kan hende han var skikkelig fuckboy. Veit han var litt for gammel kanskje men jeg er dritt lei barnslige gutter på alderen min så egt foretrekker jeg det, så jeg sa det til vennene mine og de kalde meg hore for det og sa d til mange, er ikke hore engang han var bare den 3 personen jeg har pult ever (er 02 btw/blir 17) men har blitt veldig såra av d de sa at jeg var,, og når jeg har spurt andre har de sagt d var et hore move osv så jeg føler meg som en hore som bare får rundt P puler gamle men akk som de sa.

 • Black sheep 3 måneder siden #3

  Det er jo ganske spesielt å ligge med noen så mye eldre, men hore er du ikke så lenge du ikke mottok penger eller annet fra han for å ha sex. Utrykk blir konstant brukt feil og hore er en av de verste folk misbruker. Håper det går bra med deg, stå opp mot vennene dine om det plager deg. Og hver forsiktig med hvem du ligger med så klart.

 • Meg.meg 2 måneder siden #4

  Ikke greit av vennene dine å kalle deg en hore. Om du likte det så kjør på, drit i hva andre tenker.

 • zæ0011 2 måneder siden #5

  Jeg har selv blitt kalt ei hore før, men det er bare å overse de som sier det for du er ikke det. Jeg møter selv folk som er en del eldre enn mæ, men det er litt annerledes for han som æ pulte ble faktisk forelsket i mæ så det blir ikke helt samme situasjon som din.

  Jeg øsnker deg lykke til!