ForumSex og seksualitet / Hjelp!!!!
 • Hjelp!!!!

  Startet av AKG2007  2 måneder siden

  Ok, går ret på sak: jeg har noe jeg bruker til å onanere med, men den lager lyd og jeg er red for at tantene mine som har rom veisiden av meg skal høre det siden de hører når jeg har lite lyd på TV! Og en ting til hva kan jeg bruke til å onanere/finge med?

 • JegErKul 2 måneder siden #1

  Jeg forsto ikke helt spørsmålet, så jeg kommer til å røre litt på alt jeg tror du mente:

  jeg tror at det beste du kan gjøre er å enten, vente til de ikke er hjemme, eller (om lyd på pornografi er del av problemet,) bruke headsett eller ingen lyd mens du onanerer. (om lyden fra onaneringen i seg selv er problemet,) prøv å onanere under en dyne for å dempe lyden. (om stønning er problemet) bit ned på noe, som en pute, eller et rullet opp håndkle. til sist, om du er over 16, kan du kjøpe en sexleke på, Adam og Eva, eller Kondomeriet. om du er under 16, kan du enten bare bruke fingre, eller så kan du improvisere en sexleke ved å f. eks, en vinylk hanske rundt noe langt med rund tupp, eller liknende.

  Jeg må for sikkerhets skyld tydeliggjøre mer at du kan ikke på noen lovlig måte kjøpe en sexleke om du er under 16. Jeg håper at dette var til hjelp. lykke til.