ForumSex og seksualitet / har jeg kommet?
 • har jeg kommet?

  Startet av ughidek  2 måneder siden

  jeg har prøvd å onanere noen ganger siden jeg vet jo at man burde kjenne sin egen kropp før man har sex. Men jeg vet ikke hvordan det føles å komme? er det bare den samme følelsen du har som du har hele tiden når du onanerer? eller er det sånn at når du kommer så vet du det 100% sikkert? takk på forhånd!
  hilsen frustrert jente 15

 • XFemaleX 2 måneder siden #1

  Vet ikke helt hvordan det er med andre, men med meg så får jeg liksom en rar, men samtidig deilig følelse. Pleier som regels å ha noe inni vaginaen mens jeg tar på klitorisen, får føler at det kan være lettere å komme da. Så når jeg er på vei til å komme, strekker beina mine seg, det kiler i tærne, noen ganger rister/hopper kroppen min. Blir veldig sliten etter jeg har kommet, men kjenner på at det er deilig. Det høres kanskje veldig rart ut, men håper svaret hjalp.
  Hilsen jente 14 år🙂

 • Aaanonym én måned siden #2

  Jeg merker det hvertfall veldig godt når jeg kommer

 • 20grl07 én måned siden #3

  Er du gutt er ikke orgasmen såstor. Er du jente vet du det så jæwwwwli godt

 • Tusj én måned siden #4

  Det er vanskelig å beskrive en orgasme, fordi det er så individuelt. Husk at du må være våt nok i skjeden om du skal oppnå en orgasme. Noen tegn kan for eksempel være økt puls, klitorisen føles enda mer følsomt og at du blir mere fokusert på det du gjør når du onanerer.

 • 20grl07 én måned siden #5

  Du må ikke være våt i skjeden hvis du skal oppnå orgasme med stimulering av klitoris