ForumSex og seksualitet / Har hatt sex, men er bare 15
 • Har hatt sex, men er bare 15

  Startet av Kjempekul  ett år siden

  Jeg og kjæresten min var på fest og jeg ble skikkelig kåt. Han lurte på om vi skulle dra hjem til han, og jeg ble med på det. Vi lå i senga med dyna over oss, og jeg begynte å fingre megselv. Så kjente jeg penisen han komme i mot vaginaen min og jeg ble bare mer og mer kåt. Vi hadde sex i ca. 2timer, det var syyykt deilig. Men vi er jo bare 15 år, og den sexuelle lavalder er jo 16. Er det riktig eller galt å ha sex når man er 15?

 • Julie01 ett år siden #1

  det er jo opp til hver enkel men er jo egt ikke lov før man er 16år men er jo mange som gjør det før de er 16 å det var jo med kjæresten din så virker jo greit det å høres ikke ut som du angrer på det heller. grunnen til det er 16 års grense på det er for å beskytte barn mot det derfor er det 16 år. håper det hjalp :) hilsen jente 16

 • guletrær 8 måneder siden #2

  Det er ikke straffbart

 • hvordangårdet 8 måneder siden #3

  Er ikke straffbart hvis begge er under 16. Det går helt greit å ha sex som 15 åring, hadde selv sex for første gang som 14:)

 • DenStilleJentaBakerstIKlasserommet 8 måneder siden #4

  Det er i hvert fall ikke straffbart når begge er 15 år. Hadde vært verre hvis kjæresten din hadde vært 19 f.eks. Jeg bor jo på barnevernsinstitusjon, så dem ferska meg og kjæresten min på 19 gjøre det. Ble masse styr ut av det osv., men det gikk greit. Ingen har anmeldt han, for ellers hadde han fått opptil flere år i fengsel.

 • Heihei98 7 måneder siden #5

  Hadde sex i går. Er 14 år og kjæresten min er 13. Vi brukte ikke kondom men det varte i 3 sek elns... 4 ganger. Jeg er kanskje gravid og vet ikke hva jeg skal gjøre. Tips?

 • usikker00 7 måneder siden #6

  Jeg hadde min første gang når jeg var 15 år gammel, jeg planla det ikke og jeg hastet meg ikke med å miste jomfrudommen når jeg var så ung. Det var med min nåværende kjæreste, og jeg ventet til jeg følte meg såpass trygg på han og trygg på at jeg ikke kom til å angre meg. Jeg fyller 18 om noen få måneder og er sammen med samme kjæreste. Den seksuelle lavalder er 16 år gammel, men hvis du følte deg klar og trygg på han, er det ikke noen ting galt i det nødvendigvis. Er bare viktig å føle seg klar på egen hånd, og ikke presset.

 • Anonym202 7 måneder siden #7

  Det er lov å ha sex før man er 16.
  Den seksuale lavalderen er for å beskytte mindreårige mot pedofile. Så lenge dere er på omtrent samme alder og begge vill er det ikke brudd på noen lov.