ForumSex og seksualitet / Fortell om DERES historie!
 • Fortell om DERES historie!

  Startet av Imorgenerdetjul!  10 måneder siden

  Noen som har lyst til å dele første sex eller klining?? Vetsje koffor men elsker å lese sånt:)
  Kan godt starte selv.

  Har hatt et hemmelig forhold med en gutt ganske lenge, og han inviterte meg hjem til ham dagen før bursdagen min:) Foreldrene hans var vekke så da hadde vi huset for oss selv. Vi gjorde litt lekser, og plutselig begynte han å sette nesen hans på nakken min og noen sek. senere begynte vi å råkline mens vi sto på bakken:). Begynte å bli veldig kåt og jeg tok armene mine under t-skjorten, og han tok tegnet. Han tok av klærne mine og seg selv, før vi begge la oss ned på sengen. Kysset litt til, før han fingret litt. Også puttet han den inn med kondom :) det lagde så mye lyd at vi ikke hørte at foreldrene hans hadde kommet hjem igjen. Hørte noen trappetrinn og da skyndte kj å ta på klær igjen mens han låste rommet lydløst, det samme gjorde jeg. Han åpnet døren og så lillesøstenen som skulle gi ham en liten klem😊 Huff, det var nære på tenkte jeg!

  Hilsen 02 jente

 • Forumgutt15 10 måneder siden #1

  Jeg gutt.15 er 04
  Dro til en kompis sån serr en kompis.
  Og vi gjorde lekser. Etter det dro vi til leke parken rundt kl 8 om kvelden
  For og chille liksom.
  Så fortalte han at han var bi.
  Han viste at jeg var så han viste han kunne stole på meg tro meg jeg viste åssen det presset var og holde for seg selv.
  Også bare chilla vi og snakka litt og så fortalte han at han tror han hadde litt følelsa for meg. Så begynte vi kline litt . Dette var sånn kl.1 om natta på det tidpunktet
  Så gikk vi inn på toaletten som var på leke plassen og jeg sugde han og han tok meg bakfra.
  Beste jeg noen gang har opplevd ass.
  Og etter det så ble vi sammen xd
  Kjedde sånn i oktober
  :S

 • JentenSomIkkeBryrSeg 10 måneder siden #2

  Jente 15: Fikk kjæreste for snart to måneder siden og for en måned siden klinte vi for første gang (også første gang jeg har klint med noen)

  Så vi avtalte å se the lion king hjemme hos henne. Vi lagde kakao og poppet popcorn og så filmen mens vi satt tett inntil hverandre og koste. det var utrolig kosli. når filmen var ferdig bestemte vi oss for å gå inn på rommet hennes. hun skrudde på sånn rolig jazz musikk og skrudde av lyset. Vi lå i sengen hennes og holdt hender mens jeg lå tett intill henne. det endte opp med at vi begynnte å kysse og slik lå vi i kanskje en time <3 best time of my life liksom.

 • Kkkk04 3 måneder siden #3

  Jeg er femten (04).
  Foreldrene mine var på hytta og jeg ville ikke være med så jeg bodde hos besteforeldrene mine. På dagen skulle jeg møte en gutt jeg hadde gått i klasse m i fem år, vi hadde snappa om å møtes en stund. Så da dro vi hjem til meg på dagen. Vi hooka litt og så kledde vi av oss. Akkurat da jeg hadde tatt av meg alt utenom shortsen kom broren min hjem. Heldigvis dro han med en gang. Så sugde jeg han gutten og så fingra han meg litt og så pulte vi.