ForumSex og seksualitet / For kort kuk
 • For kort kuk

  Startet av Anonym1232  3 år siden

  Jeg går nå i 8. klasse. Og noen i klassen min av guttene pleier å si: DU HAR JÆVLIG KORT TISS. Eller: DU ER LIKE RØDHÅRET PÅ BALLEHÅRA. Og ingen av disse tingene er sant. Men siden det er 2-3 gutter/venner som sier det HELE TIDEN foran f eks jenter, så tror jentene at dette er sant, og det gjør at jenter slutter å like meg. Jeg har en jente jeg liker som liker meg, kanskje hver måned, og jeg regnes for å være ganske kjekk. Men så er det disse misunnelige guttene/vennene som sier dette, og det har ødelagt uendelig med forhold. For når man snakker langtidsforhold, så tenker jenter allerede nå på å ha sex med kjæresten sin i framtiden. Men de synes det er ekkelt å ha rødt ballehår, eller upraktisk å ha kjempekort tiss. Men dette er jo bare løgn. Jeg har jo ikke det.

  Hva skal jeg gjøre for å motbevise guttene?

 • PippiLangstrømpe 3 år siden #1

  Ta en prat med de det gjelder. Be vennene dine om å slutte i en alvorlig tone slik at de skjønner at det er på alvor. Om de sier "Det var bare en spøk, vi bare tuller" Motsi dem med en gang. Si det ikke er gøy og at du ikke syntes det er greit.
  Om denne jenta du liker har fått høre dette, snakk med henne også. Forklar situasjonen og si at det ikke er sant.
  Rykter er vanskelige å stoppe, men om kompisene dine slutter og alle legger det bak seg så skal det nok gå greit.
  Jeg håper alt ordner seg!

 • Quixy Lados 3 år siden #2

  Du er i åttende klasse, i åttende så tror jeg ikke puberteten har slått så hardt inn enda, og det første som skjer er at du får hår der. men i niende /tiende tror jeg du merker forandringer:) Det har ihvertfall jeg:)

 • aleneogsånn 2 år siden #3

  D er kanskje litt sent, men ingen av jentene som hører det bryr seg

 • Anonymjente2005 ett år siden #4

  Jeg er en jente i 8. Klasse og jeg bryr meg ikke om hvor lang Kuken til guttene er òg andre jenter heller ikke så du trenger ikke å bry deg. Bare si til vennene dine at det ikke er greit

 • Haahhahale 10 måneder siden #5

  Jeg hadde nok likt deg fordi om at de andre snakka bullshit❤️

 • hvormange 9 måneder siden #6

  Er jenta riktig for deg og en potensiell bra kjæreste så bryr hun seg ikke om hva de andre guttene sier :)