ForumSex og seksualitet / er jeg trans?
 • er jeg trans?

  Startet av panter  10 måneder siden

  akkurat nå så er jeg jente på 14 år. jeg har lyst til å være en gutt og en jente samtidig.
  jeg tror det kalles intetkjønn. jeg er veldig usikker på om jeg er trans. jeg har lyst til å ha kort hår men er redd for hva vennene mine og de andre rundt meg vil syntes. jeg er redd for at jeg kommer til å se skikkelig rar ut.
  jeg føler meg som en gutt og jente tror jeg. jeg hater rosa, kjoler, sminke, jeg vet ikke om det har noe å si for hvilket kjønn man er da.

 • Person:) 10 måneder siden #1

  Det finnes mange som våkner en dag og føler seg femenin og er jente den dagen men neste dag føler de seg maskulin og er gutt den dagen. Vis du vil ha kort hår så klipp det kort!! Vennen dine skal ikke styre om du skal ha kort eller langt hår, det er ditt hår du bestemmer!!

 • panter 10 måneder siden #2

  takk for svar (:

 • Hei ses igjen 10 måneder siden #3

  Non Binary / ikke binær/ genderqueer / kjønnskeiv - man er verken gutt eller jente, man er en mellomting. Man føler seg verken som en gutt eller en jente. De identifiserer ikke seg som en gutt eller jente.

  Høres ut fra det du skrev at du kan være non binary, men dette er noe du burde søke opp og undersøke selv så klart (-: • confused_fish 9 måneder siden #4

  kanskje du er nonbinary? jeg tror jeg er demigirl men det er no helt jwl forvirrende, alt med kjønn og seksualitet og sånn. Husk at du må ikke ha en label, og ikke bry deg om hav andre syntes