ForumSex og seksualitet / Er dette dumt?
 • Er dette dumt?

  Startet av Life Power  ett år siden

  Jeg og KJ min var i dusjen vi hadde reist til Oslo for vi skulle ha one night stand liksom. Etter å ha drat ditt gikk han for å kjøpe kondom og jeg prøvde å gjøre meg kåt. Jeg satt og gnidde meg på tissen. Og da kom det en noen som ovner døra så jeg trodde det var KJ min så jeg snudde meg og tok av g-strengen. Og det var ikke KJ min det var en i klassen min hun var sykt forelska i KJ min og hun følger etter oss hele tiden. Hun spurte om jeg ville ha sex med henne. Jeg dyttet henne ut så gikk hun og hun hadde rom rett ved siden av oss etter at KJ min kom stod hun rett ved døra jeg så henne ikke ikke KJ min heller vi bare så noen som lignet på henne så vi låste i gjen døra. Men vi låste ikke døra helt så vi hadde bare døra låst. Hvis dere skjønner. Etter å ha begynt suttet jeg han bort til døra og begynte å ta han på tissen så tok han på meg og jeg lå oppå han og hun så alt og filmet det så neste dag kom hun og sa til oss at hvis vi slo opp skulle hun slette videoen og hvis ikke skulle hun sende det til alle i klassen. Vet ikke hva vi skal gjøre vi kan ikke slå opp!

 • vicdai ett år siden #1

  Hei!
  Jeg skjønner godt at dette er frustrerende. Det å nettop ta nakenbilder eller videoer av andre uten tillatelse er i seg selv en ulovlig handling og skal i bunn og grunn politianmeldes. Tar man i betraktning at hun også bruker denne videoen til utpressing så er heller ikke dette lovlig.

  Ettersom jeg ikke er klar over alderen din så er jeg ikke sikker på det rettslige innen dette. Jeg synes først og fremst at både du og kjæresten din tar en tur til helsesøster hvis du går på skole. Dersom du ikke går på skole, ta det opp med politiet, som jeg nevnte tidligere, utpressing er ulovlig.

  Håper alt fikser seg til slutt :) 💞

 • trorhunerpsykiater ett år siden #2

  Jeg ser at du har skrevet veldig mange innlegg om sex i det siste. Så jeg lurer på alderen din, hvor gammel er du?