ForumSex og seksualitet / Eks kjæreste
 • Eks kjæreste

  Startet av zæ0011  8 måneder siden

  Jeg var sammen med en gutt som er 17 år og jeg hadde sex med han hver gang jeg møtte han, men til slutt så slo han opp med meg og han begynte å behandle meg som en hore og han ville betale til meg for at jeg låg med han og det syntes jeg ikke var greit. Jeg kjeftet på han siste gangen jeg møtte han og da ble han sur på meg. Hva skal jeg si til han for å få han til å forstå hvordan jeg tenker? Jeg er redd for at han skal invitere meg hjem til seg igjen fordi jeg vil ikke møte han mer. Hvordan skal jeg få han til å slutte å behandle meg som en hore?
  Jente 15 år.

 • Ravi_ni 8 måneder siden #1

  Det første eg ville gjort er og fortelle det til ein voksen, ingen jente skal bli behandlet på den måten, vist han er 17 og du er 15 så er de ulovelig og ha sex, du kan annmelde han for overgrep, men ihvertfall snakk med ein voksen du er trygg på

 • zæ0011 8 måneder siden #2

  Foster mora mi har anmeldt han og politiet tar ikke saken videre så saken er henlagt. Jeg vet at folk mobber han for at han behandlet meg som en hore. Han tørr ikke å skrive noe til meg nå lenger på Facebook.

 • 20grl07 3 måneder siden #3

  Det er ikke ulovelig å ha sex når han er 17 år og hun er 15 år. Det er sånn at hvis hun ikke vil og han har sex med henne fortsatt da er det ulovelig fordi hun ikke vil. Det er også sånn at hun kan andmelde han får å ha hat sex med henne uansett om hun ville eller ikke siden hun er under den seksUelle lav alderen. Og han er over. Og hvis to persjoner uker 16 har sex og begge vil, er det helt lov så lenge det ikke er mer en ett års forskjell. Som 15 og 16. Eller 13 og 14.

 • 20grl07 3 måneder siden #4

  Under 16*