ForumSex og seksualitet / EG ER REDD
 • EG ER REDD

  Startet av okokok  8 måneder siden

  Tildigere i dag så fant jeg ut at bestevennen min hadde anal sex. Jeg vet ikke hva det er men hun sa at jeg burde prøve det. Jeg gikk bort til mamma og spurte hun om vi kunne ha anal sex. Hun ebgynte å skratte men ejg skjønner ikke hvorfor. JEG VIL HA ANAL SEX FORDI VENNINA MI SA <DET.

 • Black sheep 8 måneder siden #1

  Jeg vet ikke hvor gammel du er, men må opplyse om at den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år! Anal sex vil si at man får noe i rompa. Det kan også være finger/dildo, men tipper i dette tilfelle at det gjelder penis. Mange ønsker å eksperimentere sexuelt og det er veldig forståelig. Det er nytt og spennende territorium. Men dette er noe en skal være forsiktig med. Vil anbefale deg til å vente til du er med en partner du stoler på, som tar hensyn. Vaginalt og analt samleie er veldig sensitivt og skal ikke være rushet. Om det gjøres for brått, kan det fort være vondt. Husk å ta hånd om deg selv. Lykketil videre.

 • Black sheep 8 måneder siden #2

  Vil fort informere om at moren din nok tok dette som en spøk. Sex mellom familiemedlemmer er også ulovlig, så håper du forstår og heller venter til du finner en snill kar eller snill jente du ikke er i slekt med.

 • nilskåre69 7 måneder siden #3

  ok ummm... ikke ha sex med moren din periodt