ForumSex og seksualitet / E eg bifil?
 • E eg bifil?

  Startet av EpiskogswagB)  ett år siden

  Eg e 14 år, og har sett mye forskjellig på nettet. Eg har begynt å se mer og mer om lgbtq+ og spesielt biseksualitet. Har tenkt mye på alt dette, men e fortsatt veldig usikker. Eg e veldig glad i gutter, og har ganske mange «crush» på gutter eg skjenner. Likevel, har eg nesten aldri følt noen seksuell tiltrekning til noen av dem. På den andre siden, føler eg en veldig sterk seksuell tiltrekning til jenter, men kunne egt aldri tenkt meg å være sammen med en jente.
  Hvem eg e tiltrukket til forandrer seg nesten daglig, og eg greier nesten ikke å komme fram til en konklusjon, annet enn at eg ikke e hetero.

  Oppå alt dette, kom nettop vennen min ut som bifil, og eg har veldig lyst til å fortelle han at eg også e bifil, men som sakt e eg ikke sikker.

  input til min konklusjon hadde vert fint

  Mvh. 14 år gammel jente som aldri har hatt kjæreste (:

 • Nikken ett år siden #1

  Hei, jeg tror at det beste er å prøve litt ut, og se litt hva som føles mest riktig, jeg har flere venner som på et tidspunkt har sagt at de er bifil, også sener sagt at de ikke er sikre lengre. Hvis du er usikker så kan du jo si det til vennen din, kanskje han kan hjelpe deg å forstå følelsene dine. Jeg har ei venninne og som på ungdomsskolen bytta på å si om ho var bifil eller hetrofil hun sa det bare til oss nærmeste vennene, men jeg tror det hjalp henne mye allikevel.