ForumSex og seksualitet / Det gutter vil ha!
 • Det gutter vil ha!

  Startet av GoatWithAnA  7 måneder siden

  Hei!
  Jeg er en 13 år gammel jente og alle guttene jeg møter har bare lyst på en ting, å se meg uten klær!
  Jeg bruker en dating app for barn som heter Yubo og der har jeg snakket med mange!
  Jeg er mer interessert i ett lengre forhold men det eneste gutter vil si er at jeg er så deilig og at de har lyst til å pule meg.
  Er det vanlig eller har jeg bare funnet dårlige folk for meg?

 • Brokengirl 7 måneder siden #1

  Hei jeg er 12 og har vært sammen med kjæresten fra februar:) Når folk for eksempel sier vi skal kysse på nødt eller sannhet eller no er han veldig opptatt av at det er greit for meg:)Så jeg bare sier hvis alt en gutt vil ha er sex og alt det der dropp han:)

 • Black sheep 7 måneder siden #2

  Det er dessverre mange gutter som er ufine og upassende både på nett og i virkeligheten. Vær forsiktig med å snakke med folk du ikke kjenner. Jeg mener ikke å høres ut som en gammel voksen, men er 17 og har opplevd de samme tingene. Du må bare vente på den rette. Det kan ta tid, men det er verdt det. Ikke bruk opp tiden din på gutter som kun tenker på kropp. Du er så mye mer en det.

 • Depressed123 4 måneder siden #3

  Jeg relaterer så sykt. Nesten alle gutter jeg har vært borti har bare hatt lyst til en ting, kroppen min. Husker forrige gang jeg var med en gutt så hadde vi sex da. Var fint det, men han forlot meg. Dette var min aller første gang også. Følte meg sykt dum og ille. Han brukte meg jo. Så mitt aller beste tips er å bare fortsette å lete etter bra folk. Er gutten bare interessert i sex er han ikke verdt det. Når gutter er snill, omtenksom og vil ha deg og ikke bare kroppen din, er han bra nok for deg. Heng med riktig folk og dropp de som oppfører seg sånn mot deg.