ForumSex og seksualitet / CRUSH (har dere crusha før, spesielt LGBT folk se her!)
 • CRUSH (har dere crusha før, spesielt LGBT folk se her!)

  Startet av youtubeaddict  3 måneder siden

  Jeg er en jente som er forelsket i en jente, og det er jeg helt komfortabel med. Ingen vet det utenom noen venner, men det som er, er at jeg er redd for å snakke med henne. Jeg begynte nylig på samme skole som henne, og øynene mine leter etter henne hele tiden, og når jeg ser henne, ser jeg vekk. Ser hun tilbake, eller i min retning, ser jeg ned i gulvet. Jeg føler meg så dum. Hver gang hun ser i min retning klarer jeg ikke se i hennes retning eller på henne tilbake. Hva skal jeg gjøre? Klarer ikke snakke med henne, siden hun går i parallellklassa, og hun sitter alltid med vennene sine i maten gud vet hvor..

  1. Er det normalt å miste blikket når crushet stirrer tilbake i samme retning?
  2. Hvordan kan jeg få kontakt hvis det ikke går på skolen? Er det ikke rart å sende melding når jeg ikke engang vet legningen hennes, og spesielt når vi ikke kjenner hverandre i det hele tatt?
  3. Er det rart å si at jeg har likt henne ganske lenge over melding? I så fall, hvordan burde jeg si det?
  4. Hvordan sa dere til crushet deres at dere likte dem, og hva sa de tilbake? (Negative og positive responser pls)

  Takk!

 • Den Flygene Potet 3 måneder siden #1

  1. Ja
  2. Prøv og smile til henne og si hei. Det er en god start(: der etter kan du slå av noen samtaler(: til slutt gir du henne nummeret ditt og henne gir deg hennes nummer.
  3. Du kan hente til at du liker henne over melding. Prøv og gjør slik at hun tror at du liker henne sånn at det ikke blir helt sjokk når du sier det(: det er vertfall min mening.
  4. Har ikke spørt fordi den jeg crushet på sa at vi ikke var venner:/ uten og ha noen grunn