ForumSex og seksualitet / Burde jeg fortelle storesøstera mi?
 • Burde jeg fortelle storesøstera mi?

  Startet av Birdplane  2 år siden

  Hei, jeg er en 15 år gammel gutt og i det siste har jeg begynt å tenke over legningen min alvorlig. Jeg har fantasert om forhold med gutter, stirra på gutter utendørs og snakka med andre homofile gutter på nettet. Jeg er 90% sikker på at jeg er bifil. Storesøstera mi er 23 år gammel. Jeg er veldig mye sammen med henne og kjæresten hennes og jeg kommer til å huske mine øyeblikker med dem resten av livet mitt. Hun er førstevalget mitt når det kommer til å fortelle sånne private ting. Burde jeg fortelle henne?

 • JegHjelperDegOmDuTrengerDet 2 år siden #1

  Du burde fortelle det til henne hvis det er en du stoler på(; For det er ikke noe galt i å være bi, men hvis du ikke er helt klar for det enda kan du drøye det litt(; Men det får du se litt selv(;

 • Jeg er Bi 2 år siden #2

  Fortell henne 100% det er drit digg og ikke være i skapet

 • Kosebamsen 2 år siden #3

  Hei🐻
  Jeg synes du burde fortelle det til henne❤️ Jeg har en venn som er bifil og han har det så mye bedre nå som han er ute av skapet!
  Håper dette var til hjelp!

  Klem Kosebamsen 🐻

 • My love 2 år siden #4

  #BiFilNoProblem jeg syntes du burde fortelle det til storesøstera di. Altså hun er storesøstera di, hun er jo glad i deg uansett (Er storesøster selv). Og uansett hvilken legning du har så går det fint. Hvis ikke foreldrene dine og storesøstera di et sånne som hater sånne folk så tror jeg de skjønner det. Og hvis de ikke liker det så får de leve med det.

 • Yuki ett år siden #5

  Hei! Synes du burde fortelle det! Men å være bifil er helt normalt så det er jo ikke noe som er så viktig. Altså ikke sånn at det ikke er viktig men jeg mener at om du vil fortelle det så gjør det. Og om du ikke er klar kan du vente.

 • femanon ett år siden #6

  Ja du bør fortelle det til henne.Hun kommer 99% til og akseptere deg akkurat som du er :)

 • Henale ett år siden #7

  Fortell det til den du stoler mest på! Er 100% sikker på at dette kommer til å ende godt!